Crack'i savunanlar hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
bu oyuna göre değişir bence cyberpunk 2077 crack'i hak ediyor vaat ettiği hiç bir şeyi veremedi. Oynarsın çok seversin o zaman satın alırsın. Crack işini denemek için kullanırsın. Ülkemizde malum oyun fiyatları çok fazla bu yüzden çöpe atacak parası yok kimsenin
''cyberpunk 2007 crack'i hak ediyor'' Neden oyunu sana zorla mı aldırtıyorlar?

Yeter diyen arkadaşlara sebebimi söyleyeyim

Dün arkadaşım ile Minecraft konusunda konuşuyorduk sonra dedi ki "Minecraft alan enayidir " sonra onunla tartıştık ve aklıma forum geldi acaba siz ne düşünüyorsunuz diye fikir almak istedim
Yani her dakika da gidip oyuna para vermek mantıksız diyebilirim ama 226 oyunum var steamde ama tbi bazen crack indiriyorum

Abi zenginsen de o kadar para vermem diyosan git gamepass al ama benim gibi oyuna para yatıramayacaklar indirsin crack sonra satın alınır zaten
Sonra alınmıyor işte sorun orda zaten oynadım enayimiyim neden alayım diyorsun.

• Beğen
Reaksiyonlar: baid
Bir bok düşünmüyorum yeter artık isteyen istediği gibi kullansın bu konulardan zibilyontane var git birine yaz yeter artık 15-20 sayfa gidiyor millet boş yere birbirine sövüyor
Aynen hocam. Kullan veya kullanma demesen bir şey değişmiyor.

Kendileri genelde parası olsa bile oyuna vermeyecek "oyun alan enayidir yha" diyen kişiler bu kişiler ile konuşmaya çalışınca genelde bir şekilde kendilerini zeytin yağı gibi üste çıkarırlar

Yaptıkları aslında büyük suç
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
bir oyuna para verilir ama sen dersen ki bana git sadece hikayeli oyuna 700-1000 tl ver bu vermem ama tabi oy pusulanı kontrol etmekte fayda var yinede

aha kavga konusu. çekirdeğimi alıp geliyorum bekleyin.

bu arada ben de görüşümü yazayım. crack kullananlara karşı değilim. crack kullanıp oyun alanlara enayi diyen kanser kesime karşıyım. ayrıca evet her crack, sistemde açık oluşturur. kimse kimsenin babasının hayrına programı ücrertsiz hale getirip yayınlamaz.
1623928512875.png

Hem paran var hem crack indiriyorsun demek :mad: . En tehlikeli crackçi türü.
Aynen KArdeşim aç kapıyı aras kargo lan ma neyse Denemek için bazen diyorum ya vallahi insanlar IQ'larını Kaybetmiş

Sonra alınmıyor işte sorun orda zaten oynadım enayimiyim neden alayım diyorsun.
tabii ki dediğin doğru ama adam parası yok napıcak zaten piyasa fiyatlarıda belli bana göre crackten alıcaksa single oynadığı için sıkabilir 2. defa online olanların cracklisini beğenirse satın alır ama bence iyi bir pc n varsa pc yi mahvetmemek için gamepass daha mantıklı

Hepsinin kilitlenmiş olması
Kilitlenmiş olmasından bir şey anlamadın mı?
Sen müslüman birine hıristiyanliğı anlatsan o döner mi? Onun gibi saçma ve boş konular sen kimsenin fikrini değiştiremicen millet bol yere kavga ettik etcek birbirine sövcek 20 sayfa olcak yeter artık açmayın böyle konular isteyen istediği gibi kullansın

Bazı oyunlar aşırı pahalı ekonomi nedeniyle. Ama istediğim çoğu oyunu aldım şu ana kadar şükür. Crack çocukken oynardım. Haram olum haram.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri