Crack'i savunanlar hakkında

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Deneme sürümü olmayanlar için güzel tak tik
Ama sonra almayanlar var olay o zaten
Almadığım çok oyun oldu ama Param oldukça almak istiyorum ki crack oynayanlara da lafım yok bir oyuna 450-500 tl verilmez.

Valla yalan yok zamanında steamı bilmiyordum,csgo beleşken crack yüklemeye çalışmıştım,
Bide ets 2 yi param yokken crack indirmiştim sonra orjinali hediye geldi.
Parası olmayan adam crack indirir eline imkan geçincede orjinali alır benim mantığım bu.

Kendileri genelde parası olsa bile oyuna vermeyecek "oyun alan enayidir yha" diyen kişiler bu kişiler ile konuşmaya çalışınca genelde bir şekilde kendilerini zeytin yağı gibi üste çıkarırlar

Yaptıkları aslında büyük suç
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
İlk topu ben atayım. Param olmadığında crack oynuyordum, şimdi orjin 4ever!

Edit: Ben topu atana kadar 3 sayfa ne ara oldu ya. 😂

Kimse yalan söylemesin.
Ben kimsenin hikayeli bir oyunu crack oynayıp bitirdikten sonra orijinalini alacağına inanmıyorum.

Kendileri genelde parası olsa bile oyuna vermeyecek "oyun alan enayidir yha" diyen kişiler bu kişiler ile konuşmaya çalışınca genelde bir şekilde kendilerini zeytin yağı gibi üste çıkarırlar

Yaptıkları aslında büyük suç
Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Crack almadığım için bana enayi diyen ***** arkadaşlarım var ama takmıyorum ya alıştım artık

bu oyuna göre değişir bence cyberpunk 2077 crack'i hak ediyor vaat ettiği hiç bir şeyi veremedi. Oynarsın çok seversin o zaman satın alırsın. Crack işini denemek için kullanırsın. Ülkemizde malum oyun fiyatları çok fazla bu yüzden çöpe atacak parası yok kimsenin

• Kızgın
Reaksiyonlar: baid
Eğer parası varsa alabilir, ancak günümüz Türkiyesinde gençler sırf oyun almak için ağır işlerde vs çalışıyorsa ufaktan enayilik sezerim.

Yeter diyen arkadaşlara sebebimi söyleyeyim

Dün arkadaşım ile Minecraft konusunda konuşuyorduk sonra dedi ki "Minecraft alan enayidir " sonra onunla tartıştık ve aklıma forum geldi acaba siz ne düşünüyorsunuz diye fikir almak istedim

Abi zenginsen de o kadar para vermem diyosan git gamepass al ama benim gibi oyuna para yatıramayacaklar indirsin crack sonra satın alınır zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri