CS:GO Alınır Mı

Bence bir oyun çıkarttıklarında belirli bir düzeye göre yapmalılar. Oyunda hem hile hem de pardon ***** kaynıyor. IQ sınırlaması gelmeli. Ne beyinsizler var. Ruslar zaten ayrı bir şeyler.
solodan me bekliyorsunki takım bulursan bence oynanabilecek en keyifli online oyunlardan birisi

Alınmaz, bedava sürümünde hesabınızı 21 levele kastığınız zaman Prime oluyorsunuz. Kısacası 21 levele kasınca parayla almışsın gibi oynayabiliyorsun.

Hocam biliyorsunuz ki Counter Strike'ın Global Offensive oyunu piyasaya sürüleli baya oldu. Şimdi yakın zamanda bilgisayar toplamak gibi bir planım var ve sorum şu : Sizce yakın zamanda yeni bir Counter Strike oyunu çıkması muhtemel mi? Yoksa şimdi de alınabilecek bir oyun mu
21 level olmayı bekle olunca zaten aynı şeye denk geliyor oynamayı düşünüyorsanız 150 saate falan 21 level olursunuz zaten 150 saat oynamayacaksanız niye alıyorsunuz

Güven faktörüyle oynuyorum seçkin hesap ve neredeyse hiç hile gelmiyor. Zaman zaman giriyorum 500 saatim falan var. Alınır bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güven faktörüyle oynuyorum seçkin hesap ve neredeyse hiç hile gelmiyor. Zaman zaman giriyorum 500 saatim falan var. Alınır bence.
Alınır derken 80₺ verilmez ama oynanır.

solodan me bekliyorsunki takım bulursan bence oynanabilecek en keyifli online oyunlardan birisi
Arkadaşlarım da beyinlerini kullanamıyor ik yarının son raundu 1vX kalmış hala save yapıyor git şansını denesene ne save yapıyor anlamıyorum. Arkadaşım ben keleş gibi oynuyorum diyor Silver Elite Master idi. Bu yüzden artık arkadaşlarımla oyun girmiyorum CS:GO'ya yeniden başlayınca arkadaş ortamı toplayacağım.

ben o 21 lvl işini bilmiyordum hocam iyi oldu dediğiniz ücretsizi indiriyim o zaman pc alınca

Oyun seckin değilsen ve takımın yoksa cok kanser. Ben takımımla oynuyorum bu yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,635
Üyeler
191,138
Son üye
Runoo
Geri