Neler Yeni

Cs go ile ilgili yardım...

arminus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Batuhan Ersoz
Hayır ben öyle bilmiyorum hile açınca ban yemen için karşı takımın seni reportlaması gerekiyor ve overwatcha düştükten sonra yorumlayan kişinin hile olduğunu söylemesi gerekiyor ama sen garantiye al bütün hile dosyalarını sil
VAC ban pcde herhangi bir hile varsa onu tespit edip banlar. Senin dediğin overwatch ban

Mazekieen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Engin Uzuner
Instagram
Enginuzuner888
Steam
Mazekieen
Twitter
Enginuzuner888
o hileden hileye değişir direk oyun dosyalarını değiştiriyor ise direk tüm hesaplar ban yer hileye göre değişir yani dandik bişeyse yersin bence cs go yu sil tekrar yükle sonra oyun dosyalarını doğrula
Kullandığı hileye baktım program ile csgo.exe ye dll enjekte ediyor.Format atayım mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Bilal Bulama
Arkadaşlar merhaba.Kardeşimi cs go oynarken hile kullanırken yakaladım.Kendisinin hesabı prime değil ücretsiz hesap ancak aynı PC de bende kendi prime hesabımdan oynuyordum.O hesap banlanırsa benim hesabım ban yer mi? Telefon numarası mail falan farklı.tek ortak noktaları aynı PC den oynanmaları.Yardımcı olursanız sevinirim.
bazen bir hesap ban yediği zaman onunla aynı ıp adresinde açılmış hesaplar,aynı telefon numarası,aynı eposta ile kurulmuş hesapların da vac yediğini çok gördüm. eğer pcde hile varken vac korumalı sunucularda oynadıysan vac yiyebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullandığı hileye baktım program ile csgo.exe ye dll enjekte ediyor.Format atayım mı?
bence at çünkü ekran kartından bitcoin mining yapıyorlardır büyük ihtimalle. tabiiki hileye para vermediyse

Furkan Yurtlu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Furkan
Yok yok alakası bile yok ben 2 hesapta hile açtım banlandım hiç bir şey olmadı 25 tlyken para verip aldığım hesabımda oynamaya devam ettim formata falan gerek yok. IP ban yemiyorsun sadece o hesaptan CSGO ile ilişiğin kesiliyor. Pazara falan giremiyorsun eğer skini varsa hemen satsın yada sana versin ban yerse boşuna gider skinleri. Sonra takaslayıp yeni hesabına atarsın.
Reis niye hile açıyosunuz adam akıllı biz oynuyamıyoruz ayıp vallah

Mazekieen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Engin Uzuner
Instagram
Enginuzuner888
Steam
Mazekieen