Bi butterfly alorsın sonra uçan turna m4a1 de solgun çicek mi neydş glock şinıbü (eskimiş) Usp Cehrnnrm bilrti ben bunları biliommerhaba yaklaşık 600 euro bütçem var ve cs2 için envanter dizeceğim max bütçemide 800 euro civarına çıkarabilirim bana envanter dizmekte yardım edebilecek birisi varmı buradan veya dc vb üzerinden
Ben bildiklerimi yazdımeldiven vbde almak istiyorum full dizmek envanteri
para steamde mimerhaba yaklaşık 600 euro bütçem var ve cs2 için envanter dizeceğim max bütçemide 800 euro civarına çıkarabilirim bana envanter dizmekte yardım edebilecek birisi varmı buradan veya dc vb üzerinden
Yani açıkçası uzun süredir piyasayı takip etmedim yani 5 kırmızıyı 1 sarıya yükseltme özelliği geldikten sonra saldımmerhaba yaklaşık 600 euro bütçem var ve cs2 için envanter dizeceğim max bütçemide 800 euro civarına çıkarabilirim bana envanter dizmekte yardım edebilecek birisi varmı buradan veya dc vb üzerinden
paramı şuanlık steame yatırmadım tavsiyen için teşekkür ederim skinlerin piyasası değer kaybedebilceği yada kaybetmeyeceği aslında pek umrumda değil sadece gözüme güzel gözüksün yeterYani açıkçası uzun süredir piyasayı takip etmedim yani 5 kırmızıyı 1 sarıya yükseltme özelliği geldikten sonra saldım
Ama sana en önemli tavsiyem eğer paran steamde değilse yani elinde nakit ise asla steamden skin alma 3.taraf global ve güvenilir Csfloat,Dmarket,Skinport gibi sitelerden satın al nakit parayla aldığın için ve steamin %15 komisyonunda olmadığı için çok daha ucuza geliyor en kötu ihtimalle bile bence 100-150 dolar kâr edersin sansliysan daha fazla Kâr edersin
insanına göre mi cevap veriyon kardeşimparamı şuanlık steame yatırmadım tavsiyen için teşekkür ederim skinlerin piyasası değer kaybedebilceği yada kaybetmeyeceği aslında pek umrumda değil sadece gözüme güzel gözüksün yeter