Neler Yeni

CS2 Hile Problemi...

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Erdem
Arkadaşlar, bu oyunda bu kadar hile yoktu. Son zamanlarda köpek gibi hile var neden bu kadar çoğaldı son zamanda acaba? adamın 1100 saati var envanteri item dolu hile açmış, Bu adamlarda ban yerim korkusu yok mu Valve ne güne duruyor acaba? Eskiden geliyordu ama legit kullanıyorlardı bari :D bu aralar göstere göstere kullanıyorlar. Size de geliyor mu bu aralar?

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar, bu oyunda bu kadar hile yoktu. Son zamanlarda köpek gibi hile var neden bu kadar çoğaldı son zamanda acaba? adamın 1100 saati var envanteri item dolu hile açmış, Bu adamlarda ban yerim korkusu yok mu Valve ne güne duruyor acaba? Eskiden geliyordu ama legit kullanıyorlardı bari :D bu aralar göstere göstere kullanıyorlar. Size de geliyor mu bu aralar?
Seçkinli maçlarda daha fazla geliyor bu arada.Valve sunucularında oyun moyun oynanmaz sadece drop almak için oynuyorum.
Faceit mis gibi.

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seçkinli maçlarda daha fazla geliyor bu arada.Valve sunucularında oyun moyun oynanmaz sadece drop almak için oynuyorum.
Faceit mis gibi.
Faceit oynuyorum bu aralar, ama faceitte bile gelmeye başladı bu ara :D

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkant Mercan
geçen hafta mı ne hile koruma güncellemesi geldi ondan sonra bir hafta boyunca hiç hile gelmedi. şu son 2 gündür her oyun hile geliyor sanırım patlattılar yine

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Erdem
Faceitta bana hiç denk gelmedi ne tarz da hile gördünüz ki hocam ?
Wallhack geldi 1-2 kez. Faceit premiumunuz var mı hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçen hafta mı ne hile koruma güncellemesi geldi ondan sonra bir hafta boyunca hiç hile gelmedi. şu son 2 gündür her oyun hile geliyor sanırım patlattılar yine
Evet evet, 2 gündür felaket fazla geliyor. adam 1100 saat cs madalyası var herşeyi var hile açıyor şaka gibi :D

Loading...

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Erdem
Şuan yok ama sık sık oynadığım sıralarda mutlaka premium alıp oynuyorum troll felan gelmesin diye.
Premiumum benimde yok şuan ondan dolayı olabilir. 1 veya 2 kez geldi hile orada

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Göksel
hile olduğu doğru fakat karşıda her iyi oynayanıda hile zannetmesek iyi olur oyunu senden benden çok daha iyi oynayıp okuyanlar var

Akif Erdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Akif Erdem
hile olduğu doğru fakat karşıda her iyi oynayanıda hile zannetmesek iyi olur oyunu senden benden çok daha iyi oynayıp okuyanlar var
Adam belli ediyor, nuke yoldaşta havalandırmadan baseyi vuruyor, sonra da bize hilesiniz diyip dalga geçiyor :D bariz hile olmayan adama hile demem zaten ama oyun okumakta bir yere kadar.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,638
İsim
ismail
Tahmini 3 gündür oynuyorum hileye denk gelmedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular