Neler Yeni

Cs2'de nasıl bıçak alabilirim?

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Musa Topçu

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Musa Topçu
Hiç öyle sipariş oluşturmadım, nasıl olacağını bilmiyorum ama denerim. Kimsenin o kadar fiyat düşüp satacağını sanmam ama😅
baktığım kadarıyla en düşük için 110 dolar gerekw

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Ali Mert Okuducu

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kanks steam bakiyesi var zaten sen tam okumadın yorumları sanırım onerenler kart ile havale ile alınabildiğini yazmış bynogame tarzı sitelerden steam bakiyesi geçmez zaten nasıl geçsin
Hocam bende geçmez diyorum zaten neyini anlamıyorsun, adam steam bakiyeyi harcamayı sormuş bende nasıl steam bakiyesini nakite çevirebileceğini anlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kullanamzsin şuanda. Sadece cinliller kullanabiliyor
para atıp çekmeyi kısıtlamışlardı da onu nasıl yapmışlar nasıl anlıyorlar nereden trade yaptığımı

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
767
İsim
Ali Mert Okuducu
Hocam bende geçmez diyorum zaten neyini anlamıyorsun, adam steam bakiyeyi harcamayı sormuş bende nasıl steam bakiyesini nakite çevirebileceğini anlattım

para atıp çekmeyi kısıtlamışlardı da onu nasıl yapmışlar nasıl anlıyorlar nereden trade yaptığımı
İlana koymak için kimlik istiyor. Para yatırırken istediği gibi

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak

Kanks ne anlamaması zaten biz anlattık durumu sen geriden gelir gibi anlatmışsın

Hanaz

80+ Gold
Steam'de 100 dolar civarında bakiye var ama bıçaklar 125 dolardan başlıyor Steam pazarda. İnternetten alınıyor diye duydum ama siteleri hiç bilmiyorum, güvenli olur mu ondan da endişeliyim. nasıl bıçak alabilirim arkadaşlar güvenli ve sağlam bir yolu var mı?
Para steamdeyse zor steam deki bakiyeyi 3. Parti sitelere atamıyorsun

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,348
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Kanks ne anlamaması zaten biz anlattık durumu sen geriden gelir gibi anlatmışsın
siz steamdeki bakiyeyi kullanmayı anlatmadınız kardeşim işte olay orada zaten adama para at diyorsunuz şu siteye adam bakiyesiyle almak istiyor. her neyse engelledim seni anlatmakla uğraşamayacağım

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
476
İsim
Burak
siz steamdeki bakiyeyi kullanmayı anlatmadınız kardeşim işte olay orada zaten adama para at diyorsunuz şu siteye adam bakiyesiyle almak istiyor. her neyse engelledim seni anlatmakla uğraşamayacağım
Aynn kanks aynn hocam

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom