- Konu Sahibi Konu Sahibi
Alım siparişi mi?Sipariş oluştur 100 dolara varsa
Alım siparişi mi?Sipariş oluştur 100 dolara varsa
EvetAlım siparişi mi?
Hiç öyle sipariş oluşturmadım, nasıl olacağını bilmiyorum ama denerim. Kimsenin o kadar fiyat düşüp satacağını sanmam ama
baktığım kadarıyla en düşük için 110 dolar gerekwHiç öyle sipariş oluşturmadım, nasıl olacağını bilmiyorum ama denerim. Kimsenin o kadar fiyat düşüp satacağını sanmam ama
eşya alıp sattıktan sonra site bakiyesi olarak geliyor ve item çekebiliyorsun en son öyleydiBuff163 çin harici kullanima kapatıldı
Kullanamzsin şuanda. Sadece cinliller kullanabiliyoreşya alıp sattıktan sonra site bakiyesi olarak geliyor ve item çekebiliyorsun en son öyleydi
Hocam bende geçmez diyorum zaten neyini anlamıyorsun, adam steam bakiyeyi harcamayı sormuş bende nasıl steam bakiyesini nakite çevirebileceğini anlattımKanks steam bakiyesi var zaten sen tam okumadın yorumları sanırım onerenler kart ile havale ile alınabildiğini yazmış bynogame tarzı sitelerden steam bakiyesi geçmez zaten nasıl geçsin
para atıp çekmeyi kısıtlamışlardı da onu nasıl yapmışlar nasıl anlıyorlar nereden trade yaptığımıKullanamzsin şuanda. Sadece cinliller kullanabiliyor
İlana koymak için kimlik istiyor. Para yatırırken istediği gibiHocam bende geçmez diyorum zaten neyini anlamıyorsun, adam steam bakiyeyi harcamayı sormuş bende nasıl steam bakiyesini nakite çevirebileceğini anlattım
Mesaj otomatik birleştirildi:
para atıp çekmeyi kısıtlamışlardı da onu nasıl yapmışlar nasıl anlıyorlar nereden trade yaptığımı
Kanks ne anlamaması zaten biz anlattık durumu sen geriden gelir gibi anlatmışsınHocam bende geçmez diyorum zaten neyini anlamıyorsun, adam steam bakiyeyi harcamayı sormuş bende nasıl steam bakiyesini nakite çevirebileceğini anlattım
para atıp çekmeyi kısıtlamışlardı da onu nasıl yapmışlar nasıl anlıyorlar nereden trade yaptığımı
Para steamdeyse zor steam deki bakiyeyi 3. Parti sitelere atamıyorsunSteam'de 100 dolar civarında bakiye var ama bıçaklar 125 dolardan başlıyor Steam pazarda. İnternetten alınıyor diye duydum ama siteleri hiç bilmiyorum, güvenli olur mu ondan da endişeliyim. nasıl bıçak alabilirim arkadaşlar güvenli ve sağlam bir yolu var mı?
Nere kayboldun kardeş yane zaman satılmış?
104 dolara at bi tanede sana alıcam söz
siz steamdeki bakiyeyi kullanmayı anlatmadınız kardeşim işte olay orada zaten adama para at diyorsunuz şu siteye adam bakiyesiyle almak istiyor. her neyse engelledim seni anlatmakla uğraşamayacağımKanks ne anlamaması zaten biz anlattık durumu sen geriden gelir gibi anlatmışsın
Aynn kanks aynn hocamsiz steamdeki bakiyeyi kullanmayı anlatmadınız kardeşim işte olay orada zaten adama para at diyorsunuz şu siteye adam bakiyesiyle almak istiyor. her neyse engelledim seni anlatmakla uğraşamayacağım