Neler Yeni

Ana Konu CSGO YATIRIMLARI TARTIŞMA KONUSU

Doğukan[Neixtro]

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Doğukan Muçe
Valla bir kaç gün önce renegade holo almıştım 82den şuan 66Tl olmuş, antwerp kapsüllerinden 2 tane aldım 30'dan 25'e düşmüş benim max şans.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Drop pool'dan çıkan kasaları satmak mantıklı mı? Yılan ısırığı kasası düşürmüştüm 10Tl'di 7'ye düşmüştü şimdi 14 oldu.

Bir de millet Paris Major Turnuvası için yatırım falan diyor birkaç video baktım da anlamadım. Şimdiden mi yatırım yapmamız gerek yoksa turnuvayı mı beklememiz gerek bir de operasyon söylentileri falan var. Operasyon daha çok kâr ettiriyormuş aydınlatabilir misiniz. Turnuva ve operasyon için nasıl bir yatırım yapmalıyız.

Son düzenleme:

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Arkadaşlar bu andan itibaren yatırım yapmanızı önermiyorum. Gelecek sorulara da, piyasada belirsizlik olduğu için, cevap veremiyorum.

Csgo pazarında Çok fazla suistimal var

Ben önerileri dinleyip toplam 150 TL lik falan danger, prisma 1-2 aldım ama doğru mu yaptık bakıcaz
Agalar sizce fiyatlar oyun geldiğinde anlık dehşet artıp düşer mi yoksa devamlı küçük küçük artışlar mı olur ne diyorsunuz?
Anlık artış olmaz. Ya bi anda biraz düşer ya da yavsş yavaş çıkar.

Valla bir kaç gün önce renegade holo almıştım 82den şuan 66Tl olmuş, antwerp kapsüllerinden 2 tane aldım 30'dan 25'e düşmüş benim max şans.

Drop pool'dan çıkan kasaları satmak mantıklı mı? Yılan ısırığı kasası düşürmüştüm 10Tl'di 7'ye düşmüştü şimdi 14 oldu.

Bir de millet Paris Major Turnuvası için yatırım falan diyor birkaç video baktım da anlamadım. Şimdiden mi yatırım yapmamız gerek yoksa turnuvayı mı beklememiz gerek bir de operasyon söylentileri falan var. Operasyon daha çok kâr ettiriyormuş aydınlatabilir misiniz. Turnuva ve operasyon için nasıl bir yatırım yapmalıyız.
Sticker yatırımı yapacaksan turnuva bekle.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Piyasa biraz durgunladı. Hatta düşüş var. Güzel fiyatlara teklif koyup ucuzdan kasa alabilirsiniz.
Parlak skinlerin fiyatı çok arttığı için, gerçek oyun çıkınca artacak mı biraz şüpheliyim.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Kasa yatırımı yapmayın arkadaşlar benden tavsiye olsun. 100-200k yatırımım var 1 tane bile kasa yatırımım yok. Bu kasa fiyatları yakında çökecek valve el atacak haberiniz olsun.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Bu arada yakın zamanda Paris kapsüleri daha sonrasında ise Paris hatıra paketleri gelecek, bu iki tarafa yatırım yaparsanız büyük ihtimal birkaç ay içinde 5x'e kadar kazanmanız mümkün. Açıkçası ben 2500 TL kapsüllere 2500 TL ise hatıra paketlerine yatırmayı düşünüyorum. 5k'dan 20k'ya kadar katlayabileceğimi düşünüyorum.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Bu arada yakın zamanda Paris kapsüleri daha sonrasında ise Paris hatıra paketleri gelecek, bu iki tarafa yatırım yaparsanız büyük ihtimal birkaç ay içinde 5x'e kadar kazanmanız mümkün. Açıkçası ben 2500 TL kapsüllere 2500 TL ise hatıra paketlerine yatırmayı düşünüyorum. 5k'dan 20k'ya kadar katlayabileceğimi düşünüyorum.
Yanlış düşünüyorsun dostum bu cs2 hype ile parise çok fazla yatırım gerçekleşecek fiyatlar normale göre daha az oranlarda olacak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Umutcan K.
Agalar oyundan bu kasa düştü 1700-1900 arası fiyatı değişiyor 2000 e satışa koydum o fiyatlara satılsın skin alıp yatırımı oraya yapayım diye ama bu kasalar çok nadirmiş bildiğim kadarıyla sizce bekleteyeyim mi satıp skinleri alıp mı bekleteyim hangisi daha çok kar getirir sizce?

Ekler

• Screenshot_3.png
    Screenshot_3.png
    105.6 KB · Hit: 51

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Yanlış düşünüyorsun dostum bu cs2 hype ile parise çok fazla yatırım gerçekleşecek fiyatlar normale göre daha az oranlarda olacak.
İlk başta öyle olacak. İlk peek sonrası çoğu kişi elindekini satmaya çalışacaktır. Satmayanlar da birkaç ay içinde elinden çıkarırsa, pazardaki ürün sayısı elbet azalacak. En azından CS2'nin ilk majöründen sonra Paris ürünleri değer kazanır.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
İlk başta öyle olacak. İlk peek sonrası çoğu kişi elindekini satmaya çalışacaktır. Satmayanlar da birkaç ay içinde elinden çıkarırsa, pazardaki ürün sayısı elbet azalacak. En azından CS2'nin ilk majöründen sonra Paris ürünleri değer kazanır.
Dostum dediğin 5xi aylar değil yıllar içerisinde yapar zaten bu mantıkla bakarsan.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Dostum dediğin 5xi aylar değil yıllar içerisinde yapar zaten bu mantıkla bakarsan.
Bunlar zaten uzun vadeli yatırımlar ama yıllar falan sürmez. Rio'dan sonra 6 ay geçti ama 5x'e yaklaşmış bile. En azından batılacak bir yatırım değil.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Bunlar zaten uzun vadeli yatırımlar ama yıllar falan sürmez. Rio'dan sonra 6 ay geçti ama 5x'e yaklaşmış bile. En azından batılacak bir yatırım değil.
Dostum büyük ihtimal yeni yeni bu cs2 ile yatırım yapmaya başlamışsın bu cs2nin getirdiği bir hype normalde anlık oyuncu sayısı 2 katına çıkmış her şeyin fiyatı 5xledi 100xleyen bile var. Yıllar süreceğinden emin olabilirsin.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,473
İsim
Oğuz
Dostum büyük ihtimal yeni yeni bu cs2 ile yatırım yapmaya başlamışsın bu cs2nin getirdiği bir hype normalde anlık oyuncu sayısı 2 katına çıkmış her şeyin fiyatı 5xledi 100xleyen bile var. Yıllar süreceğinden emin olabilirsin.
Risk alıcam ben ama özellikle kapsüllerin çok fazla arttığı gün olucak, bundan eminim.

Yeni değil bu arada yıllardır yatırım yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,582
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom