Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 19,357
Çok iyi fiyat. Psu dahil bide link atamıyorum malum TİNERJİ sitesi.
Böyle iyidi ya. Ben böyle devam edeyimsinerji linkleri atılıyor artık hocam
![]()
DeepCool CH560 Digital 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CH560 Digital 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
tercihlere karışmıyoruz tabiiBöyle iyidi ya. Ben böyle devam edeyim![]()
Evet bu kasanın hava akışı çok iyi.kasa mükemel bişi bu arada ön taraftaa 3 tane 140mm fan var camın alt tarafı mesh ekran karı ordan temiz hava alabiliyo üsteli ekran kartı tutucusuda var ben bunun 850 w olanını almıştım pn 850m
SAT.Keşke kasam olmasaydı da şimdi bunu alsaydım.![]()
Beyaz başka ama sigarayı daha çok seviyorum sanırım.bu kasa cok hosuma gitmisti ama fiyati surekli artiyordu. beyaz olani turkiyede son alan kisi olabilirim akakcede listelenmiyordu. stokta 1 adet idefixte mi ne yakalamistim bu senenin baslarindaydi. kendimce bi beyaz build yapmis oldum.
Evet o şekilde. Hiç iyi bir PSU değil. Özellikle filtrelemedeki kondansatörler berbat.sinerji linkleri atılıyor artık hocam
![]()
DeepCool CH560 Digital 700W 80+ Tempered Glass USB 3.0 E-ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
psuda muhtemelen bu (iyi değil)DeepCool-PF700
PF700 - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and high-quality thermal solutions for enthusiasts across the world.global.deepcool.com
Kasa 3k ya geliyorsinerji linkleri atılıyor artık hocam
![]()
psuda muhtemelen bu (iyi değil)DeepCool-PF700
PF700 - DeepCool was founded with the mission of providing professional, innovative, high-performance PC hardware and high-quality thermal solutions for enthusiasts across the world.global.deepcool.com