🔥İndirim DeepCool CH560 Digital Kasa 700W PSU 4499 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,357
Çok iyi fiyat. Psu dahil bide link atamıyorum malum TİNERJİ sitesi.

1757772426992.webp

sinerji linkleri atılıyor artık hocam
psuda muhtemelen bu (iyi değil)

kasa mükemel bişi bu arada ön taraftaa 3 tane 140mm fan var camın alt tarafı mesh ekran kartı ordan temiz hava alabiliyo üstelik ekran kartı tutucusuda var ben bunun 850 w olanını almıştım pn 850m

Son düzenleme:
kasa mükemel bişi bu arada ön taraftaa 3 tane 140mm fan var camın alt tarafı mesh ekran karı ordan temiz hava alabiliyo üsteli ekran kartı tutucusuda var ben bunun 850 w olanını almıştım pn 850m
Evet bu kasanın hava akışı çok iyi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merak edenler için digital olmayan versiyonunu bu videodan izleyebilirsiniz.

Keşke kasam olmasaydı da şimdi bunu alsaydım. :kizginpeepo:

bu kasa cok hosuma gitmisti ama fiyati surekli artiyordu. beyaz olani turkiyede son alan kisi olabilirim akakcede listelenmiyordu. stokta 1 adet idefixte mi ne yakalamistim bu senenin baslarindaydi. kendimce bi beyaz build yapmis oldum. bunlar hep sirf siyahini alamadim diye :)

ekleme: 3750 lira mi ne odemistim. suandaki fiyati cok iyi hem de dijital ekranli model.

Ekler

• 1000095277.webp
    1000095277.webp
    260.7 KB · Hit: 123
bu kasa cok hosuma gitmisti ama fiyati surekli artiyordu. beyaz olani turkiyede son alan kisi olabilirim akakcede listelenmiyordu. stokta 1 adet idefixte mi ne yakalamistim bu senenin baslarindaydi. kendimce bi beyaz build yapmis oldum.
Beyaz başka ama sigarayı daha çok seviyorum sanırım.

Evet o şekilde. Hiç iyi bir PSU değil. Özellikle filtrelemedeki kondansatörler berbat.

Kasa 3k ya geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,856
Üyeler
183,912
Son üye
mandes2