Muammer Beytekin
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,189
Kardeşim ne bakıyorsun dolara bakma, iç çayını ye kekini ne yapacaksın doları? ekmeği dolarla mı alıyorsun çözemedim yani.
+1Kardeşim ne bakıyorsun dolara bakma iç çayını ye kekini ne yapacaksın doları? ekmeği dolarla mı alıyorsun çözemedim yani.
yoooo 1,75 sen 2 liraya alıyosan kazıklanıyosun sen dolarla alıyosun ekmeği vatan hainiHaklısın ama o da 2 TL oldu![]()
Adamlar yurt dışında garsonluk maaşına bmw parası biriktiriyor bende dolar ne zaman düşecek diye bekliyorum.dolar arttı 8.05 oldu
yoooo 1,75 sen 2 liraya alıyosan kazıklanıyosun sen dolarla alıyosun ekmeği vatan haini
bende istanbuldayımAdamlar yurt dışında garsonluk maaşına bmw parası biriktiriyor bende dolar ne zaman düşecek diye bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
istanbulda 2 TL
dolar 5 lira olsun bence iyiEskisi gibi dolar 4 TL olmuş şimdi bilgisayar alınmaz diyebilecek miyiz acaba ?
at yarışı gibi bakıyorum knk dadasdasdasd
Dolar bizim için ne kadar önemli ??? markete gittiğinde 30 dolar vesayre demiyorlar TL diyorlar kendinize gelin. maaşınızı dolarla almıyorsunuz.Evet artık 8 tlyide geçti sizce bu yol nereye kadar gider ?
Marketten 30 dolarlık bir şey alsam 4-5 poşetle giderimDolar bizim için ne kadar önemli ??? markete gittiğinde 30 dolar vesayre demiyorlar TL diyorlar kendinize gelin. maaşınızı dolarla almıyorsunuz.
(ironi çuf çuf)
Belli gözünü ayırmıyorsundolar 5 lira olsun bence iyi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
at yarışı gibi bakıyorum knk dadasdasdasd