Donanım Arşivi Forum Kitap Dağıtıyor

Bronze dememin sebebi botlar ve sadece bir şey sorup sonra oturumu kapatanlar olmasın diye.
Evet çok mantıklı bence de hem bu forumda vakit geçirmiş birisi olur. Adamsın.
Post automatically merged:

100 TL bir kişiye mi verilecek? Öyleyse bilmiyorum.
Evet 100 TL bir kişiye. Bu şekilde iki tarafında gönlü olur ve gönüllü olan arkadaşlar güvensizlik hissetmez.

Evet 100 TL bir kişiye. Bu şekilde iki tarafında gönlü olur ve gönüllü olan arkadaşlar güvensizlik hissetmez.
Hocam şimdi hediye edilecek kitap türü okuma romanı mı olacak yoksa test kitabı mı?

Hocam şimdi hediye edilecek kitap türü okuma romanı mı olacak yoksa test kitabı mı?
100 TL değerinde ki istediği her hangi bir kitap olabilir ona çekilişi kazanan arkadaş karar verecek. Zaten anlık olarak kişileri belirleyip çekilişi yapacağımız için kazanan kişi burada olmuş olacak.

100 TL değerinde ki istediği her hangi bir kitap olabilir ona çekilişi kazanan arkadaş karar verecek. Zaten anlık olarak kişileri belirleyip çekilişi yapacağımız için kazanan kişi burada olmuş olacak.
Anladım hocam. Siz önce çekiliş sonra para toplanma diyorsunuz. Öyleyse çekilen kişi gizli tutulsun isterseniz.

Evet buda olabilir. Ama gönüllü kişilere tam güvence vermek lazım. O zamanda parayı güvenilir bir kişi toplaması gerekiyor.

Evet bende böyle düşünüyorum.

Dostum sana bir sorum olacak gönüllü olduğun için. Beni ne kadar tanıyorsun bilmiyorum. Havuz sistemi gibi para toplasam bana güvenip para yollar mısın ? @Alexa
Atarız np

Ona o zaman sorabiliriz. İsmini açıklayalım mı diye ? İstemezse açıklamayız.
Ama şöyle bir şey var zaten herkese açık olarak yapacağımız için ismi zaten gözükecek. Katıldığı zaman konuya katılmak istiyorum yazacak. Bu şekilde 25 kişiyi belirleyeceğiz.

Ben sıcak bakmadım dostum önceden para toplama işine kimse güvensizlik hissetmesin.

Konuyu düzenliyorum o zaman bence bu şekilde iyi olacak.

@Alexa bak bakalım şimdi olmuş mu ? Bence gayet iyi oldu.

Kural 2- Çekilişe katılım çekiliş günü bu konu üzerinden yapılacak. '' Katılmak istiyorum.'' yazan ilk 25 kişi çekilişe katılabilecek.
Hocam ilk 25 kişi olması şart mı onun dışında iyi.

Düşünüyorum işte talep olursa neden olmasın.
Abi kimse ses çıkarmaz bence. Yani olsun olsun demez. Ama sen bir konu açıp ilk çekilişi başlatıcan ona göre katılım ve talep sayısını görürsün. Bu benim düşüncem taib.

Abi kimse ses çıkarmaz bence. Yani olsun olsun demez. Ama sen bir konu açıp ilk çekilişi başlatıcan ona göre katılım ve talep sayısını görürsün. Bu benim düşüncem taib.
Olur dostum ilk ay zaten gönüllü benim. Çekiliş günü geldiğinde yaparım çekilişi ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,741
Üyeler
190,962
Son üye
Skgrnkgrn123
Geri