Bence biraz daha özen gösterip öyle yorum yapmalarını istemelisin insanlardan. Yoksa pek olumlu yorum alamazsın doğal olarak.Özen Göstermediğim İçin Dostum Pek Sorun Yapmıyorum
Grafik Tasarımı Okudum Sözde Kardeşim, Ne? İş Bula Bildim Ne? Yardım Edecek Birileri Bu Yaşıma Kadar Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştım Lakın Sonuçta Bizde İnsanız Bir Süre Sonra Yapacağın Şeyden Vazgeçip Başka Bir İş Aramaya Kalkıyorsun Sonuç'da Hayat Şartları El Verişli Değil MaalesefDediğim gibi kendini geliştirmen gerek daha çok yolun var
Sorun Yok Dostum Herkese Saygım Sonsuz Burada '' İster İyi İsterlerse Kötü Yorum '' Yapsınlar Hiç Sıkıntı Değil Benim İçinBence biraz daha özen gösterip öyle yorum yapmalarını istemelisin insanlardan. Yoksa pek olumlu yorum alamazsın doğal olarak.
Düşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.
abi yaş kaçtı bende grafik tasarım okuyorumGrafik Tasarımı Okudum Sözde Kardeşim, Ne? İş Bula Bildim Ne? Yardım Edecek Birileri Bu Yaşıma Kadar Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştım Lakın Sonuçta Bizde İnsanız Bir Süre Sonra Yapacağın Şeyden Vazgeçip Başka Bir İş Aramaya Kalkıyorsun Sonuç'da Hayat Şartları El Verişli Değil Maalesef
Haklısın Dostum , Teşekkür Ederim Önerin Ve Yorum İçinHocam Yazıları sanki ekran görüntüsü alıpta photoshoptan temizlemişsiniz gibi duruyor yazılar piksel piksel ek olarak 2. tasarımda da font hatası var, kendinizi geliştirmeye bakın derim çünkü böyle kötü duruyorlar
25 DostumHocam Yazıları sanki ekran görüntüsü alıpta photoshoptan temizlemişsiniz gibi duruyor yazılar piksel piksel ek olarak 2. tasarımda da font hatası var, kendinizi geliştirmeye bakın derim çünkü böyle kötü duruyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
abi yaş kaçtı bende grafik tasarım okuyorum
şuan ki mesleğin nedir abiHaklısın Dostum , Teşekkür Ederim Önerin Ve Yorum İçin
Mesaj otomatik birleştirildi:
25 Dostum
Font hataları var yani kullandığın font seçimlerini geliştirebilirsin farkettiysen Ü harfi gibi Türkçe karakter desteklemeyen font kullanmışsın.Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..
1.
Alıntıyı görüntüle
2.
Alıntıyı görüntüle
daha sade ve modern gründü banaSende 2. Beğendim Dostum Neden? Peki