Neler Yeni

Donanim Arşivi ( GRAFİK TASARIMI )

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
İkinci tasarımdaki göktürk yazısındaki Ü harfinin fontunun uyumsuz olması hiç rahatsız etmiyor mu :D
Özen Göstermediğim İçin Dostum Pek Sorun Yapmıyorum :D

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Dediğim gibi kendini geliştirmen gerek daha çok yolun var
Grafik Tasarımı Okudum Sözde Kardeşim, Ne? İş Bula Bildim Ne? Yardım Edecek Birileri Bu Yaşıma Kadar Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştım Lakın Sonuçta Bizde İnsanız Bir Süre Sonra Yapacağın Şeyden Vazgeçip Başka Bir İş Aramaya Kalkıyorsun Sonuç'da Hayat Şartları El Verişli Değil Maalesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence biraz daha özen gösterip öyle yorum yapmalarını istemelisin insanlardan. Yoksa pek olumlu yorum alamazsın doğal olarak.
Sorun Yok Dostum Herkese Saygım Sonsuz Burada '' İster İyi İsterlerse Kötü Yorum '' Yapsınlar Hiç Sıkıntı Değil Benim İçin :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Düşük Olma Sebebi Zaten PNG Olması Kardeşim, PNG Kalitesini Yükseltirsin Lakın Tasarım Kötü Olur Bu Sefer.. Dene İstersen Sonra Özelden At Bana Dostum Ne Demek İsteğimi Anliyacaksin.

Hocam Yazıları sanki ekran görüntüsü alıpta photoshoptan temizlemişsiniz gibi duruyor yazılar piksel piksel ek olarak 2. tasarımda da font hatası var, kendinizi geliştirmeye bakın derim çünkü böyle kötü duruyorlar

Grafik Tasarımı Okudum Sözde Kardeşim, Ne? İş Bula Bildim Ne? Yardım Edecek Birileri Bu Yaşıma Kadar Elimden Gelenin En İyisini Yapmaya Çalıştım Lakın Sonuçta Bizde İnsanız Bir Süre Sonra Yapacağın Şeyden Vazgeçip Başka Bir İş Aramaya Kalkıyorsun Sonuç'da Hayat Şartları El Verişli Değil Maalesef
abi yaş kaçtı bende grafik tasarım okuyorum

S C O

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
573
İsim
Savaş Kurtuluş
Discord
G-TheArk#3024
Hocam Yazıları sanki ekran görüntüsü alıpta photoshoptan temizlemişsiniz gibi duruyor yazılar piksel piksel ek olarak 2. tasarımda da font hatası var, kendinizi geliştirmeye bakın derim çünkü böyle kötü duruyorlar
Haklısın Dostum , Teşekkür Ederim Önerin Ve Yorum İçin :D

abi yaş kaçtı bende grafik tasarım okuyorum
25 Dostum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut

Wonra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Wonra
Herkese merhaba arkadaşlar , bazı forumların altına 2 tane yaptığım '' GRAFIK TASARIMLARINI '' eklemeyi düşünüyorum.. Lütfen yorumlarda belirtmeyi unutmayın eksik yada fazla varsa çekinmeden söyleyin lütfen..

1.
Alıntıyı görüntüle
2.

Alıntıyı görüntüle
Font hataları var yani kullandığın font seçimlerini geliştirebilirsin farkettiysen Ü harfi gibi Türkçe karakter desteklemeyen font kullanmışsın.
Pikselleşme var bunun png ile alakası yok. Çok uzun zaman önce amatörce deneyip bırakmıştım grafik tasarımı eğer uğraşırsan bundan kat kat iyisini çıkarırsın diye düşünüyorum. Örnek atacağım dosyalarım silinmiş ama youtube kapak fotoğrafı kalmış pubg mobile için bir youtube kanalı çalışması yapmıştım
Screenshot_2.png

ubeyeyeyeyeyeyeyeye

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ubeydullah Can

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru