cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Dyling light 2 oynayacak arkadaş aranır bilgisayarda
abdullah da crack e destek vermiş bakalım buna ne diyecekleriyisin storylere düşmüşsün
Bedava oyun arıyorsanız zula öneririmHayır, crack indiriyorum![]()
bedava oyun sarmıyor kral p2w oluyorlarBedava oyun arıyorsanız zula öneririm
10-15 TL'lik oyunları bile korsan oynuyor çoğu. Laf anlatmaya gerek yok. Artık bağımlılığa dönmüş bunlarda.Firmaların hakkı yeniyor fakat Türk gencinin durumu iyi olsa vereceğini düşünüyorum şahsen... Bu durumlara ekonomimiz iyi olsaydı düşmezdik diye sanıyorum.
Bakma sen bunlara çoğu baba parası yiyor. Asgari ücret alıyorum ev kirası olmuş 2000 elektrik, doğalgaz desen bir dünya para, keza market alışverişi de öyle. Bir de gidip 300-400 oyuna mı vereceğim hadi oradan. Param olursa veririm ama YOK.Firmaların hakkı yeniyor fakat Türk gencinin durumu iyi olsa vereceğini düşünüyorum şahsen... Bu durumlara ekonomimiz iyi olsaydı düşmezdik diye sanıyorum.
p2w deyince aklıma wolfteam geldi ama çok kral oyundubedava oyun sarmıyor kral p2w oluyorlar
Ne mecburu arkadaş siz oyunları gerçek bir ürün gibi görmediğinizden bu tavrınız aga benim param yok diyip p&b den kıyafet çalabiliyomusun çalamazsın bu oyunda kat kat daha fazla emek var bu oyunda bir üründür ve ÇALAMAZSIN!Evet haklısınız bende tercih etmiyorum ama şu ekonomide mecbur kalıyoruz ben para basmıyorum ve fiyatlandırmalar belli keşke ülkenin durumu iyi olsa yapacak bişey yok zar zor millet geçiniyor halime şükretmekten başka çarem yok ztn kaç yıldır fln pc fln da alamıyom
Oyunu çıktığı zaman oynaman gerekiyor galiba? İndirimi bekleyemiyorsun?Bakma sen bunlara çoğu baba parası yiyor. Asgari ücret alıyorum ev kirası olmuş 2000 elektrik, doğalgaz desen bir dünya para, keza market alışverişi de öyle. Bir de gidip 300-400 oyuna mı vereceğim hadi oradan. Param olursa veririm ama YOK.
Evet kardeşim hemen oynamam gerekiyor yoksa eksik kalıyorum (!)Oyunu çıktığı zaman oynaman gerekiyor galiba? İndirimi bekleyemiyorsun?