e-kitap yazsam satın alır mısınız?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
e-kitap yazmayı düşünüyorum. Google Play kitaplarda satışa sunmayı düşünüyorum.
5 maksimum 10 TL yapsam fiyatı satın alır mısınız?
Kitap kategorisi fantastik.
benim google playda para var kullanmiom zaten alirim 2 tane 3 tane alirim cok aliniyorsa

Hiç kitap açmadım. Sadece psikoloji, depresyon ve kendine yardım (bibliyoterapi) hakkında bilgilendirici yazılar yazdım. Tüm yazılarıma ulaşmak için arama bölümüne [ALEXA ve psikoloji] yaz. Sadece konu başlıklarında ara seçeneğini işaretle.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu beklemiyordum. İstatistik var mı?
Kitap sevdiğim türse alırım

Yalan yok almam.
Yalan söylemene gerek yok zaten. %50 alırım %50 almam farkındayım. Sadece laf sokan nitelikte olan cevaplara sinir olup karşılık veriyorum.

Kitap sevdiğim türse alırım
Destek için alırım ben. Zaten kitap yazmak için tanınmış bir yazar olmaya gerek yok. Şeyma Subaşı bile kitap yazıp sattı.
Bedava yayınlayacağım.

Yalan söylemene gerek yok zaten. %50 alırım %50 almam farkındayım. Sadece laf sokan nitelikte olan cevaplara sinir olup karşılık veriyorum.

Bedava yayınlayacağım.
Anladım.Başarılar (y)

5 TL'de olsa bilmediğin şeye harcamak mantıklı mı?
evet. yiyecekler seni belirli bir süre tatmin eder ama kitap vb. ürünler yazılı olduğu için kalıcı olurlar o yüzden 5 tl bile olsa kitap alırım. en azından verdiği bir düşünce vardır.

Kinaye yapmıştım ama anlamadınız galiba.
kinaye yaptığını anladım ama toplumda böyle bir algı var. o paraya çikolata alırım yok o paraya gider sigara alırım gibi şeyler var. o yüzden demiştim yani size karşı bir şey söylemedim.

evet. yiyecekler seni belirli bir süre tatmin eder ama kitap vb. ürünler yazılı olduğu için kalıcı olurlar o yüzden 5 TL bile olsa kitap alırım. en azından verdiği bir düşünce vardır.
Evet. Kitaba bakarım ama öncesinde yazarına. 5-10 kitap okumakla yazar olunmaz. Yazarsın ücretsiz yayınlarsın okursak devamını yaparsın ücretsiz. Sürekli görüyorum kitap kitap kitap. Önce bir yaz kitabını kardeşim doğmamış bebeğe don biçiyor arkadaş.

Bedava yayınlayacağım.
Eğer yazin yayinlarsan okurum.

Tamam dolu olan sensin Jitem'ci çocuk. 5 TL'ye cips alamıyorsun diye kitabını almak zorunda mısın?
almk zorunda değilsin ama adam heves etmiş kıramassın sanane.suc ve ceza yıkarşılaştırıyo adama bak sanki aadam diyoki ben diyo Dostoyevski yi 4 e katlarım diyo boş yapmışsınız işte.

Adamlar Amazon prime 7.50 TL vermeyi çok görüyor , sen 10 TL kitap diyorsun. 🤣

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,868
Üyeler
192,534
Son üye
ZenGratas