Eczaneden kilo aldıran ilaç

HamzaGFB

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlar spora yeni başladım 16 yaşındayım. Boyum 1.75 , kilom 53. Boyuma göre kilom çok düşük ve babam bana eczaneden Bulk isminde ilaç aldığını söyledi. İnternetten baktım zararı var mı diye herkes farklı şeyler söylüyor. Bu kilo aldıran ilacı kullanan var mı. Zararları var mı kullanmalı mıyım?

İlaç kullanmayın hocam. Onun yerine yiyin. Günlük almanız gereken kalori miktarını hesaplayıp fazlasını alın ama sağlıksız yiyeceklerden uzak durun.

İlaç mümkünse kullanmayın sürekli kalorili şeyler yiyin. İlaçtan daha fazla kilo alırsınız (örn= yaş pasta, baklava) gibi şeyler.

Zamanında ben de bu ilaçlardan kullanmıştım. Hiç bir işe yaramadı, şu anda da çok yememe rağmen kilo almıyorum

kanka cips gibi seyleri yemeye baslama duramazsın, obezliğe gider adam akıllı 3 öğün ekmekli patatesli bir şeyler ye

Yemek yiyerek almanı tavsiye ederim. Daha zevkli olur.
Yağ olarak değil kas olarak al ama kilonu. Cips gibi şeyler yiyerek almanı tavsiye etmem.

Arkadaşlar spora yeni başladım 16 yaşındayım. Boyum 1.75 , kilom 53. Boyuma göre kilom çok düşük ve babam bana eczaneden Bulk isminde ilaç aldığını söyledi. İnternetten baktım zararı var mı diye herkes farklı şeyler söylüyor. Bu kilo aldıran ilacı kullanan var mı. Zararları var mı kullanmalı mıyım?
Ayrıca ek bilgi verelim: Spor yapan kişilerin hacim kazanmak için girdiği aşırı yeme dönemine bulk, diyete başlayıp kilo vererek geliştirdiği kaslarını ortaya çıkarmasına cut denir. Sen de böyle yapabilirsin.

İlaç yerine ek takviye olarak gainer kullanmanızı öneririm, biraz da spor yapın iştahınız artsın. Yedikçe yiyesiniz gelicek zaten belli bir noktadan sonra

ilk olarak hastaneden yada sağlık ocağından randevu alip kan testi yaptir uzman görüşü almadan yada sebebini bilmeden kafanıza göre ilaç tarzı şeyler kullanmak mantıksız şimdi kulağa hoş gelir ilerde sıkıntı yaratma riski olabilir

İlaç dediğin şey ufak süt gibi bir şişede içilen şeylerden mi? Fotoğrafı varsa atarsanız yardımcı olabilirim.

Ekler

• IMG_20220701_021439.jpg
    IMG_20220701_021439.jpg
    134 KB · Hit: 106
Bildiğimizz gainer bu hocam iç bişey olmaz. Sadece şekerli olduğu için hafif yağlanırsın.

İçmeni önermem bu tarz ürünler çok ciddi miktarda toksin biriktirebiliyor. Yemek ye spor yap keyifini çıkart. Biz kilo vermek için nelerden mahrum kalıyoruz bilsen ah ah...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,001
Üyeler
194,777
Son üye
cgari58
Geri