3070 ti yazdığının farkındasın demi
Birincisi Her İkinci El Güvenilir Değil Ve İkinci El Mantıksız2. ele yönelin veya en üst segmentten almayın, ben 2.el RX 6600 aldım mesela geçende, memnunum şükür
4070 Ti Yazıyor Doktora Gözük İstersen3070 ti yazdığının farkındasın demi
Sen beynini göster doktora önce ilk mesajında 3070ti dan bahsediyor. Bilmediğin konuya tatava olmaya çalışmaBirincisi Her İkinci El Güvenilir Değil Ve İkinci El Mantıksız
İkincisi Benim Ülkem İkinci El Eşya Almak Zorunda Benim Ülkemin Vatandaşıda Amerika Gibi Almanya Gibi Herşeyin En İyisine Layık 0 Almak Varken Benim Ülkemin Vatandaşı Neden İkinci El Alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
4070 Ti Yazıyor Doktora Gözük İstersen
Kartı zaten 800 dolardan satarken içinde karı da var onun. Dİğer avrupadaki firmalar ***** değil sonuçta . Sen zannediyor musun ki kartın 800 dolar satış fiyatı var bunlar 700 dolardan alıyorlar. Belki 500 dolardan alıyorlar kartı nerden biliyorsun. Ki bana kalırsa 500 dolar bile vermezler de . Kartın üzerine çok fazla fahiş kar oranları koyuyorlar TR deki kartı satan Distribütör firmalar. Bu çok net.Arkadaşlar, iyi güzel diyorsunuz haklısınız ama firmaların gözünden bakmaya çalışıyorum. Bu firmalar analarının babalarının hayrına satış yapmıyorlar. Amaç kar yapıp para kazanmak. Ülkenin dolar kuru oynak, enflasyon yüksek. Bu firma 800 dolardan aldığı kartı 900'den satabilir evet 100 dolarlık bir kar ile yapabilir bunu. Ama bu ekonomi de hiçbir firmanın gözü yemez. Dolar artışını hesaba katarsanız adam 100 dolardan yaptığı karın fazlasını ödeyerek kart getirip daha pahalıya satma ihtimali de var. Düşerse ne güzel. Ama düşmez maalesef. 5000 serisi çıkınca stok eritmek için indirime gidebilirler.
Bana biraz gereksiz geldi alan alsin almayan almasin bu kadar basit
Malesefki siyasi saiklerle herşeyde devleti suçlamaya çalışan bir gürüha çok güzel video çekmiş @Abdullah Hacıgül Kendisini destekliyorum. Etrafınızdaki bazı distrübütörlerden nemalanan tipler size ÖTV uygulandığını söyleyerek sizi yalanda yaşatıyorlar. Sonrada 15.000 TL lik parçayı size 22.000 TL ye aldırarak sahiplerini zengin ediyorlar. Satıcı memnun çünkü havadan 6.000 TL fazla kar yapıyor. Sizi goygoylayanlar memnun çünkü sahiplerinden komisyonlarını alıyorlar.
Siz üzgün ve kızgınsınız. Üzgünsünüz çünkü; 6.000TL fazla para ödediniz. Kızgınsınız çünkü; devlet sizin 6.000 TL nize çökmüş sanıyorsunuz. Hayır arkadaşım, sizin paranıza çökenler dolandırıcı firmalar ve onların beslediği forum forum dolaşıp "devletin ÖTV si yüzünden" diye yazı yazanlar. Ekran kartı alacaktım ama almıyorum ve