Ekran kartı kullanımı

Ekran kartı sıcaklığı 53 diyor kendi uygulaması ve görev yöneticisinde mside yazan hotspot veya başka bir şey de olabilir rastgele ayarlamıştım isimleride yanlış yazmışım çok karıştı birbirine.
Yükte 53 derece olmaz afterburner değerleri doğrudur. Oyundan çıkıp baktığınızda o değeri görebilirsiniz

25.10.2
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorun yoksa problem yok
Dediğim gibi ayar varsa yapmadım pc kur driver güncelle oyuna gir yaptığım tek şey. Başka bir ayar indirme kurma güncelleme yapmadım bios bile güncel değil şuan.

25.10.2

Sorun yoksa problem yok
53 derece nur nimet 74 hot spottur , stalker 2 dx12 kullanıyor olmalı sen 11 ile başlatmış olabilirsin steam de oyunu başlatırken soruyor mu ?

Sormadı

Direkt açıldı oyun
Son olarak oyun içinde dx12 seçip seçemediğine bak :D eğer seçtirmiyorsa böyle kullan sıkıntı olmaz ve bios update kesinlikle yap expo , resize bar gibi özellikleri aç.

Son olarak oyun içinde dx12 seçip seçemediğine bak :D eğer seçtirmiyorsa böyle kullan sıkıntı olmaz ve bios update kesinlikle yap expo , resize bar gibi özellikleri aç.
resize bar açtıktan sonra , amd software üzerinden smart technology kısmına gidip smart acces memory ayarını açarsan yine oyunlarda %3-5 performans artışı olur.

%24 fanda 300 watta 53 derece mi komik olmayın
asus tuf bu sıcaklıklarda tutabiliyor :D

300watta 74 derece öp başının üstüne koy soğutması gayet iyi

E ben giriş seviyesi XFX 9070 Xt Swift modelini kullanıyorum. 304W güç çekiyor 63-64C Battlefield 6'da. Kartı alalı da 1.5 ay oldu. Daha doğrusu aklınıza gelebilecek tüm oyunlarda benzer sıcaklıklarda.

E ben giriş seviyesi XFX 9070 Xt Swift modelini kullanıyorum. 304W güç çekiyor 63-64C Battlefield 6'da. Kartı alalı da 1.5 ay oldu. Daha doğrusu aklınıza gelebilecek tüm oyunlarda benzer sıcaklıklarda.
O bellek sıcaklığı imiş, bellek sıcaklığı ve gpu temp 2 yazıyor mside. Gpu sıcaklığı yazan yeri ben acmamisim uygulamadan açtım 53-56 arası o

O bellek sıcaklığı imiş, bellek sıcaklığı ve gpu temp 2 yazıyor mside. Gpu sıcaklığı yazan yeri ben acmamisim uygulamadan açtım 53-56 arası o

Heh şimdi oldu işte. Çünkü TUF modellerde kafam kadar soğutucu olduğu için o kartın 74C olması mümkün değil. Benim kart bile utanmasa 60C bile olmayacakken sizin kartın buz gibi olması lazım :D

resize bar açtıktan sonra , amd software üzerinden smart technology kısmına gidip smart acces memory ayarını açarsan yine oyunlarda %3-5 performans artışı olur.

asus tuf bu sıcaklıklarda tutabiliyor :D
Jombo bu smart accesi yapamadım ben bildiğin bir rehber var mı? Bende açılmıyor çünkü. Link falan varsa çok iyi olur 😋

Jombo bu smart accesi yapamadım ben bildiğin bir rehber var mı? Bende açılmıyor çünkü. Link falan varsa çok iyi olur 😋
Re size barı açmadan yapılmıyor :D önce onu açman lazım biostan.

Geri