Yardım Ekran Kartım 80 Dereceleri Görüyor

Rayzexx

80+
Reaksiyon skoru
6
Arkadaşlar Merhaba GTA 5 oyununda Very High Ayarlar 4x MSAA Gelişmiş Ayarlar Açık Bir şekilde Oynuyorum. Ekran Kartı Modelim Asus Dual OC 3060 Ti Oyunda 80 Dereceye Çıkıyor. Sorun Varmı Yardımcı Olurmusunuz

yok hocam sorun
Post automatically merged:

hatta normalden daha serin çalişiyor

Arkadaşlar Merhaba GTA 5 oyununda High Ayarlar 4x MSAA Gelişmiş Ayarlar Açık Bir şekilde Oynuyorum. Ekran Kartı Modelim Asus Dual OC 3060 Ti Oyunda 80 Dereceye Çıkıyor. Sorun Varmı Yardımcı Olurmusunuz

Kasanın modeli nedir ? Kasa nerede duruyor ?

Şu 50 derece yaz aylarında biraz normal gibi ama yine daha da düşük olsa güzel olur. Fan kaçta?

Vento VG11A ATX 4 Fan Kasa

Kasa Aşağıda Duruyor

Şu 50 derece yaz aylarında biraz normal gibi ama yine daha da düşük olsa güzel olur. Fan kaçta?
Hocam Fan Hızına Nasıl Bakabilirim

Vento VG11A ATX 4 Fan Kasa

Kasa Aşağıda Duruyor

Hocam Fan Hızına Nasıl Bakabilirim

Kasayı masa üstüne almanız biraz daha iyi olabilir onun dışında UV yaparak performans kaybetmeden sıcaklık düşeceğiniz bir ayar yapabilirsiniz, MSI Afterburner üzerinden.

Kasayı masa üstüne almanız biraz daha iyi olabilir onun dışında UV yaparak performans kaybetmeden sıcaklık düşeceğiniz bir ayar yapabilirsiniz, MSI Afterburner üzerinden.
Dediğiniz UV Ayarını Nasıl Yapabilirim Lütfen Anlatır mısınız. Birde Şuan 80 Derece Olması Kartta Sorun olduğu Anlamına mı Gelir

Dediğiniz UV Ayarını Nasıl Yapabilirim Lütfen Anlatır mısınız. Birde Şuan 80 Derece Olması Kartta Sorun olduğu Anlamına mı Gelir

Hayır kartta bir sorun olsa kullanmanıza engel olur. Undervolt rehberleri bu forumdada olmak üzere birçok yerde bulabilirsiniz. Temel mantık voltajı düşüreceksiniz çünkü kartlar orjinalden biraz fazla voltaj verilmiş halde olur garanti olsun diye. Stabil bir voltaj değerine inerek kullanabilirsiniz ve bunu 3DMark Firestrike ve oyun testleri ile test ederek sağlamasını yapabilirsiniz.

Sıcaklık her zaman yukarı çıkar. O yüzden alt daha serin olur. Ha bu hava da fark etmez o ayrı da. :D

Sıcaklık her zaman yukarı çıkar. O yüzden alt daha serin olur. Ha bu hava da fark etmez o ayrı da. :D

Kasa aşağıda tahminen masanın kapalı bir alanındadır ondan hava orda yoğunlaşırsa soğuk hava falan kalmaz orda :).

Geri