Türk DRK 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1,088 Reaksiyon skoru 927 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 LineaTurco yazmış: başlık değil mesela açıklamaya "Arayüz açısından hangisi en iyi sizce?" veya "Fiyat açısınan en iyisi hangisi sizce?" gibi Devamı için tıklayın... Düzenledim
LineaTurco yazmış: başlık değil mesela açıklamaya "Arayüz açısından hangisi en iyi sizce?" veya "Fiyat açısınan en iyisi hangisi sizce?" gibi Devamı için tıklayın... Düzenledim
LineaTurco 80+ Gold Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 5,128 Reaksiyon skoru 3,103 29 Mart 2021 #15 Türk DRK yazmış: Düzenledim Devamı için tıklayın... Güzel başlık olmuş ama bu şekilde gamegaraj dışındaki tüm hepsini anketten silebilirsin
Türk DRK yazmış: Düzenledim Devamı için tıklayın... Güzel başlık olmuş ama bu şekilde gamegaraj dışındaki tüm hepsini anketten silebilirsin
Türk DRK 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1,088 Reaksiyon skoru 927 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 LineaTurco yazmış: Güzel başlık olmuş ama bu şekilde gamegaraj dışındaki tüm hepsini anketten silebilirsin Devamı için tıklayın... Bir ben teknobiyotiğe oy vermişim (kötüler mi yani? Gayet güvenilir,ucuz ve hızlılar)
LineaTurco yazmış: Güzel başlık olmuş ama bu şekilde gamegaraj dışındaki tüm hepsini anketten silebilirsin Devamı için tıklayın... Bir ben teknobiyotiğe oy vermişim (kötüler mi yani? Gayet güvenilir,ucuz ve hızlılar)
LineaTurco 80+ Gold Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 5,128 Reaksiyon skoru 3,103 29 Mart 2021 #17 Türk DRK yazmış: Bir ben teknobiyotiğe oy vermişim (kötüler mi yani? Gayet güvenilir,ucuz ve hızlılar) Devamı için tıklayın... güvenilirler hızlılığa yorum yapamam alışveriş yapmadım yer yer ucuzlar aslında haklısın hiçbiri her zaman ucuz veya her zaman hızlı olamazki
Türk DRK yazmış: Bir ben teknobiyotiğe oy vermişim (kötüler mi yani? Gayet güvenilir,ucuz ve hızlılar) Devamı için tıklayın... güvenilirler hızlılığa yorum yapamam alışveriş yapmadım yer yer ucuzlar aslında haklısın hiçbiri her zaman ucuz veya her zaman hızlı olamazki
Türk DRK 80+ Bronze Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1,088 Reaksiyon skoru 927 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 LineaTurco yazmış: güvenilirler hızlılığa yorum yapamam alışveriş yapmadım yer yer ucuzlar aslında haklısın hiçbiri her zaman ucuz veya her zaman hızlı olamazki Devamı için tıklayın... Alışveriş yapanların çoğu 5 güne geldi diyorlar
LineaTurco yazmış: güvenilirler hızlılığa yorum yapamam alışveriş yapmadım yer yer ucuzlar aslında haklısın hiçbiri her zaman ucuz veya her zaman hızlı olamazki Devamı için tıklayın... Alışveriş yapanların çoğu 5 güne geldi diyorlar