❌İndirim Bitti! Epic Games 2025 yaz indirimleri oyun tavsiyelerim

Dead Cells de kesinlikle listeye girmeli bence, almışken en azından 3lü dlc paketini de alın.Castlevania dlcsi de çok güzel ama oyun+3 dlcden daha pahalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Senr
Dead Cells de kesinlikle listeye girmeli bence, almışken en azından 3lü dlc paketini de alın.Castlevania dlcsi de çok güzel ama oyun+3 dlcden daha pahalı.
kesinlikle hocam. bu arada fc25 oynadinizmi ? dizce Alınır mı? yoksa crck 2fifa23 dahami iyidir

kesinlikle hocam. bu arada fc25 oynadinizmi ? dizce Alınır mı? yoksa crck 2fifa23 dahami iyidir
hocam bu fifalar kişiden kişiye çok değişiyor ama ben kendi fikrimi söyleyeyim,
acayip kötü ve kanser.Ha ben sadece arkadaşlarla santra modunda vs. atıyorum cafede falan ama yine de kötü bence.Yapay zeka cart curt demişler ama pek olmamış.Taktik ayarlama desen zaten adamın nasıl sinirini hoplatırızın cevabı.Karşı taraf hazır vermeden taktik ekranına geçemiyorsun vs.
mekanik olarak arkadaşlarımla ben fc24ü daha çok beğeniyoruz.25 çıktığından beri sadece 3 kere falan oynadık o da yeni transferler için.Onun dışında full 2 sene boyunca fc24 oynadık hatta daha geçen hafta oynadık en son.
bi de zaten fc26 çıkacak o yüzden 25 almanın da pek bi manası yok

Steam Mobil gibi Epic Games Mobil yok mu hala?

Ekler

• Screenshot_20250727_000932_Epic Games.webp
    Screenshot_20250727_000932_Epic Games.webp
    205.3 KB · Hit: 35
Onun fiyatı ana oyun kadar olduğu için iyi bir indirimde değil. O yüzden yazmadım.
Bende ilk başta önyargılı olarak aldım fakat oyunda ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesinin yanından geçerken dedim ki kendi kendime galiba değdi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam dlc siz oynanır mı dlc elzem mi bu oyun için?
Ben DLC olmadan iki kere oyunu bitirdim. 3. oynamak için bu sefer DLC aldım. Herkes öve öve bitiremiyor vardır bir kerameti diye aldım. Ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesi yan DLC görevi başlangıç bölgesine girdim şöyle bir baktım tabii ana ve yan görevleri bitirip başlayacağım dedim ki kendi kendime bu fiyata değdi galiba...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Epic den oyun alınmaz hocam launcher çöp daha doğrusu hesap değeri yok daha doğrusu
İnsanlar güçlü veya güçsüz sistemlerinde virüsle uğraşmamak için satın alıyor. Özellikle Türkçe dil desteği olan oyunları desteklemek için de dahil.

Son düzenleme:
Rdr2'nin fiyatı yaşına göre fazla. Rockstar'ı öve öve bitiremedikleri için hem Türkçe dil desteği olmadan hem de düzgün fiyatlandırma olmadan Türk müşterilerine kakıyorlar.
600 TL bir de Epic fiyatı yani yazik. Koy 200 300 TL daha 2025 oyunu 2024 2023 oyunu vs. al.

Geri