Zamazingo0
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 355
Dead Cells de kesinlikle listeye girmeli bence, almışken en azından 3lü dlc paketini de alın.Castlevania dlcsi de çok güzel ama oyun+3 dlcden daha pahalı.
kesinlikle hocam. bu arada fc25 oynadinizmi ? dizce Alınır mı? yoksa crck 2fifa23 dahami iyidirDead Cells de kesinlikle listeye girmeli bence, almışken en azından 3lü dlc paketini de alın.Castlevania dlcsi de çok güzel ama oyun+3 dlcden daha pahalı.
hocam bu fifalar kişiden kişiye çok değişiyor ama ben kendi fikrimi söyleyeyim,kesinlikle hocam. bu arada fc25 oynadinizmi ? dizce Alınır mı? yoksa crck 2fifa23 dahami iyidir
Var ama gelişmesi lazım. Her perşembe ücretsiz oyunda veriyor. Epic sitesinden apk olarak indiriliyor.Steam Mobil gibi Epic Games Mobil yok mu hala?
Var ama gelişmesi lazım. Her perşembe ücretsiz oyunda veriyor. Epic sitesinden apk olarak indiriliyor.
Tarayıcı değiştirip dene, olmadı apkpure sitesi üzerinden indir.İndirilmiyor bende
Bende ilk başta önyargılı olarak aldım fakat oyunda ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesinin yanından geçerken dedim ki kendi kendime galiba değdi.Onun fiyatı ana oyun kadar olduğu için iyi bir indirimde değil. O yüzden yazmadım.
Ben DLC olmadan iki kere oyunu bitirdim. 3. oynamak için bu sefer DLC aldım. Herkes öve öve bitiremiyor vardır bir kerameti diye aldım. Ana ve yan görevleri yaparken ister istemez DLC bölgesi yan DLC görevi başlangıç bölgesine girdim şöyle bir baktım tabii ana ve yan görevleri bitirip başlayacağım dedim ki kendi kendime bu fiyata değdi galiba...Hocam dlc siz oynanır mı dlc elzem mi bu oyun için?
İnsanlar güçlü veya güçsüz sistemlerinde virüsle uğraşmamak için satın alıyor. Özellikle Türkçe dil desteği olan oyunları desteklemek için de dahil.Epic den oyun alınmaz hocam launcher çöp daha doğrusu hesap değeri yok daha doğrusu
Tarayıcı değiştirip dene, olmadı apkpure sitesi üzerinden indir.
Oyunda oyuncu yok oynayamıyom bile yani online olarak.Nfs unbound 170 lira hak etmez 70 liraya düşmüştü aralıkta 10 dakka oynadım kapattım beğenmedim.