Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Epomaker Klavye İndirimi

Almayı düşünenler için çok güzel bir fırsat birkaç gün önce gelmiş olsaydı bu indirim bende faydalanırdım ama maalesef :( ama en azından kargom Türkiye'ye ulaşmış oradan kazanıyorum :D

Bu da 30dakikalığına indirime girmiş

1684841307362.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hepsine geldi şimdi

Ya bu tarz klavyelerin en büyük eksikliği keycapsleri. Tamam arkadan aydınlatma var fakat tuşlar da harflerin olduğu kısımdan diğer klavyeler gibi rgb gözükmüyor bu da gece tuşları görememenize sebep oluyor baya büyük bir sorun bence hiç sevemedim bu tarz keycapsleri.

Ya bu tarz klavyelerin en büyük eksikliği keycapsleri. Tamam arkadan aydınlatma var fakat tuşlar da harflerin olduğu kısımdan diğer klavyeler gibi rgb gözükmüyor bu da gece tuşları görememenize sebep oluyor baya büyük bir sorun bence hiç sevemedim bu tarz keycapsleri.
Kalite olarak en iyilerinden ama :D

Çok doğru fakat keycapslerin kalitesi çok iyi.
Bu problem farklı veya pudding keycaps satın alarak çözülebilir...

Neyi iyi değildi hocam? Size göre neyi kötü?

Şahsen gerek Türkiye'de gerekse Yurt Dışındaki Th80 Pro kullanıcıları çok memnun...
Bana kalırsa 1-2 eksikliği var ama bu fiyata da bunların olması normaldir;

1. Evet kimisine göre RGB ışıkları yetersiz veya keycapslerin yapısından dolayı harfleri belli etmiyor olabilir ama farklı keycaps alınarak çözümlenebilir...
2. Şarj süresi daha uzun gitseydi güzel olurdu ama bu fiyata yine de fena sayılmayacak bir değer...

Çok doğru fakat keycapslerin kalitesi çok iyi.
Bu problem farklı veya pudding keycaps satın alarak çözülebilir...

Neyi iyi değildi hocam? Size göre neyi kötü?

Şahsen gerek Türkiye'de gerekse Yurt Dışındaki Th80 Pro kullanıcıları çok memnun...
Bana kalırsa 1-2 eksikliği var ama bu fiyata da bunların olması normaldir;

1. Evet kimisine göre RGB ışıkları yetersiz veya keycapslerin yapısından dolayı harfleri belli etmiyor olabilir ama farklı keycaps alınarak çözümlenebilir...
2. Şarj süresi daha uzun gitseydi güzel olurdu ama bu fiyata yine de fena sayılmayacak bir değer...
Hocam bende bu indirimde sipariş geçtim, kablosuzda gecikme var diyorlar. İllaki vardır fakat belli olacak derecede var mı?

her şey çok iyide keycapsleri çok çirkin yazı fontu olsun renkler olsun. mor siyah olan fena değil
Hocam bu öznel bir düşünce olduğu için kimse dediğinize takmayacaktır buna emin olun. (Kötü bir niyetim yoktur bilginiz olsun sadece öznel bir yorum olduğu için böyle diyorum)
Size güzel gelmeyen bana güzel gelir ki ben sevdim retro tarzı barındırdığı için...

Hocam bende bu indirimde sipariş geçtim, kablosuzda gecikme var diyorlar. İllaki vardır fakat belli olacak derecede var mı?
Hocam açıkçası hiç bakmadım çünkü genel olarak kablsozu kullanmayı düşünmüyorum sadece lazım olduğunda kablosuz şekilde kullanrım.
Çok aşırı oyun oynayan bir insan olmadığım için pek umursamıyorum gecikmeyi...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,231
Üyeler
173,334
Son üye
Marulty
Geri