Gurkanpiro
80+ Platinum
54 dolarmıs tr de daha pahalı satıcı oyle yapabılır ama yakalanırsanız evrakta sahtecilikten davada yiyebilirsiniz
54 dolarmıs tr de daha pahalı satıcı oyle yapabılır ama yakalanırsanız evrakta sahtecilikten davada yiyebilirsiniz
Evet kanka ekleyeceğim onu dakargo dahil 30 euro altında olsun de. Kargoda dahil artık 30 euroya
Dayı bence fotoyu kaldır. Bütün bilgilerin gözüküyorBeyler selam, efsane bi cevap verdiler. İsterseniz faturayı düşük gösterebiliriz diyorlar. 5-10 euro göstermelerini talep edeceğim. En azından epomakerdan klavyem olmuş olur
Alıntıyı görüntüle
harbi kaldır şunuBeyler selam, efsane bi cevap verdiler. İsterseniz faturayı düşük gösterebiliriz diyorlar. 5-10 euro göstermelerini talep edeceğim. En azından epomakerdan klavyem olmuş olur
Alıntıyı görüntüle
Merak ettiğim niye macera aradığın 1500'e sarı siteden almak varken
harbi kaldır şunu
Eyvallah beyler adamsınızDayı bence fotoyu kaldır. Bütün bilgilerin gözüküyor
Geçmiş olsun ne diyeyim 1800 TL sadece ürüne ödeyip ekstra vergi ödeyip klavye almak ve risk almak akıllı birinin yapacğı bir şey değil hayırlısıKanka spor sonrası gaza geldim bi.. En azından kendilerinden almış oldum
Eyvallah beyler adamsınız
gümrükte kalır hocamBeyler öncelikle s.a
Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
sarı sitede 1500 e olan klavyeyi 2800 e felan aldın hayırlı olsun elinede gelmeyebilirKanka spor sonrası gaza geldim bi.. En azından kendilerinden almış oldum
Eyvallah beyler adamsınız