Erkekler kıllarını almalı mı?

?

• Almalı

Oylar: 55 34.8%
  • Almamalı

Oylar: 5 3.2%
  • Bölgeye bağlı

Oylar: 98 62.0%

• Oy kullanan toplam üye
    158
Mikrop, mantar. Sağlıksız tabii ki. Almalısın...
kıl üretken değil ki dediklerini üretsin
temizsen istediğin kadar kıllı ol bakteri üremez
toplumsal normları mutlak doğru sanmanız beni bitiriyor
modern tüketim kültürünün ve endüstrinin pompaladığı estetik takıntıları yemeye devam ediniz nede olsa paranız bol

kıl üretken değil ki dediklerini üretsin
temizsen istediğin kadar kıllı ol bakteri üremez
toplumsal normları mutlak doğru sanmanız beni bitiriyor
modern tüketim kültürünün ve endüstrinin pompaladığı estetik takıntıları yemeye devam ediniz nede olsa paranız bol

Tamam brom. Sen alma kıllarını, ama temizliğine önem verme. Çıkan yaratıklardan ilkine benim adımı verirsin.

Tamam brom. Sen alma kıllarını, ama temizliğine önem verme. Çıkan yaratıklardan ilkine benim adımı verirsin.
Alma diye bir kelime gördün mü?
nerenizden çıkıyor bu varsayımlar
tercihtir alınır alınmaz diye bir şey yoktur onu belirttim.
Bakterilerin temizlikle alakası vardır kıllarla değil.
ha hala yok haksızsın diyorsan okey sen b*k çukurunda doğmuşsun nede olsa kıllar pistir, bakteridir, mantardır.
Milyonlarca yıldır kılları sayesinde yaşayabilen tüm canlılara da aynısını dersin insan da dahil.

her tarafı alıyorum bacak kol üst vücut yapılıyım biraz 190 boyum var güzel duruyo kişinin kendi tercihi. Çok dediler erkek adam alırmı falan diyede ne dinlicem böyle daha güzel.

her tarafı alıyorum bacak kol üst vücut yapılıyım biraz 190 boyum var güzel duruyo kişinin kendi tercihi. Çok dediler erkek adam alırmı falan diyede ne dinlicem böyle daha güzel.
Brom sen şimdi çiçek gibisin mazallah tü tü tü gözler kırılsın :love: Bakımlı erkekleri severim

Koltuk altı ve ****** kılları dışında hayır tabii ki yada çok hastalık gibi kolunda veya bacağında çıktıysa anca ozaman olur diğer türlü alınmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Koltuk altı ve ****** kılları dışında hayır tabii ki yada çok hastalık gibi kolunda veya bacağında çıktıysa anca ozaman olur diğer türlü alınmaz
Dşak

kızlardan öğrenmiştim eldiven ile uzayınca çok güzel yolunuyorlar. bir ay kafa rahat temiz oluyor. jiletle kaşındırabiliyor ve gür bir şekilde tekrar tekrar çıkıyor. eldiven şart. göğüs ve sırt bölgende çok kıl varsa lazer düşünebilirsin. diğerleri eldiven. eldiven iyidir.

kişiden kişiye değişir ama bence insanda saç, kirpik, ve kaş dışında hiç kıl olmamalı

bacaklarımı alalı 2 gün oluyor bisiklet sürüyorum diye

Özel bölge ve koltuk altı harici gereksiz diye düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,302
Üyeler
197,428
Son üye
bnYekta
Geri