Neler Yeni

Eşcinsel ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

mesut3467

80+ Bronze
Kimsenin hayatına karışılmadığı sürece fikirlerin ne olduğu önemli değil bence. Eşcinsel savunucuların neden sevmeyen istemeyen birini görünce linçlediğini anlamıyorum mesela. Adam şahsi olarak rahatsız olduğunu söylüyor, eşcinsel varlığını reddetmiyor. Bence saygı duydukları sürece saygı görecekler.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Silindi.

Son düzenleme:

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,466
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

mesut3467

80+ Bronze
Hakaretlerle tartışmayı kendi yönüne çekmemelisin. Fikirlerin konuştuğu yerde yakışık kalmadı.

Carl-S

80+ Gold
Bence boş yapan kişiler moderatörler, onların bakış açısıyla benimkisi aynı değil diye uyarı veremezler ben sadece kendi görüş açımı bildirmişim. Eğer bir gün öyle bir anket yaparlarsa iki seçenek olacak birincisi Evet ikincisi Hayır ben burada evet olanı seçerim demişim bu benim kişisel görüşüm. Bunun için uyarı vermişler. Burada yanlış olan tam olarak ne acaba söyler misiniz? O zaman Forumdaki bütün siyasi konulara mesaj atanlar banlansın sonuçta fikirlerini belirmişler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesela bu konu https://forum.donanimarsivi.com/konu/din-kardeslerimizi-seviyor-musunuz.565752/ Burada Evet veya hayır diyenler banlansın sonuçta fikirlerini belirtmişler.

Burada ki 144 kişide uyarı alsın. Bir türlü anlam veremedim moderatör arkadaşlar uyarımın nedenini söylerse çok sevinirim. Ben fikir özgürlüğü yasak değil diye biliyorum sonuçta.
Bak anlamıyorsun öldürmek nedir? Bu nasıl düşünce olabilir Allah aşkına....
Ulan imkanın olsa lgbt evlilik hakkı yani özgürlük olan ülkelere gideceksin .

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,280
Üyeler
166,349
Son üye
Lroxq
Top Bottom