Neler Yeni

Eve kadar fiber (FTTH) kurulumu

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,271
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Dostum fiber kabloyu binaya kadar Telekom çeker zaten. Seni kim yönlendirdi böyle trollemiş gibi anlamadım ben. Elektrikçinin öyle bir yetkisi yok, daireye gidenleri çekiyorlar anca. Aslında Telekom da yapıyor onu sizin müdürlük uğraştırmış anca.
Bizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.
Beklemeniz sizde başvurun kablo çekilmişken Mesela bizim sokakta tek bizim apartmanda fiber var başvurduğumuz için

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
Beklemeniz sizde başvurun kablo çekilmişken Mesela bizim sokakta tek bizim apartmanda fiber var başvurduğumuz için
Başvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paket

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,500
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Başvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paket
bize kabloları çektiler eylülde kutu geldi şubatta

Top Bottom