- En İyi Cevap
- 17
- Reaksiyon skoru
- 72,324
Ortada daha ana kablo yok kutu yok boştan yere elektrikçiyle uğraştırmışlar öyle iş olmaz.Dur ben bi Ceo'ya durumu bildireyim
Ortada daha ana kablo yok kutu yok boştan yere elektrikçiyle uğraştırmışlar öyle iş olmaz.Dur ben bi Ceo'ya durumu bildireyim
Bizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.Dostum fiber kabloyu binaya kadar Telekom çeker zaten. Seni kim yönlendirdi böyle trollemiş gibi anlamadım ben. Elektrikçinin öyle bir yetkisi yok, daireye gidenleri çekiyorlar anca. Aslında Telekom da yapıyor onu sizin müdürlük uğraştırmış anca.
hocam özele bakabilir misin?Ortada daha ana kablo yok kutu yok boştan yere elektrikçiyle uğraştırmışlar öyle iş olmaz.
Beklemeniz sizde başvurun kablo çekilmişken Mesela bizim sokakta tek bizim apartmanda fiber var başvurduğumuz içinBizde sokağa yeni fiber kablo döşediler binalara kutu çekmediler ama, bunun için ne yapılabilir bilgin var mı? Bina bize ait, dediğim gibi sokağa turkcell ve turk telekom fiber kablo döşüyor buraya fiber internet geliyormuş dedi çalışanlar.
Başvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paketBeklemeniz sizde başvurun kablo çekilmişken Mesela bizim sokakta tek bizim apartmanda fiber var başvurduğumuz için
bize kabloları çektiler eylülde kutu geldi şubattaBaşvurdum da kutu çekmediler bir türlü, kutu olmadığı içinde hala altyapı testlerinde de 74 hız çıkıyor. Bende o yüzden kablonet kullanıyorum 100/20 paket