Neler Yeni

fıtness gelısımıme yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kadir can gürel
beyler ben yeni başladım spora sabahları çalışıyorum ve is çıkısı gidiyorum spora fazla yemek yemiyorum aksam spordan sonra yemek yediğimde çok acıkıyorum ve az yesemde sankı çok yemiş gıbı oluyorum bana yemek ıcın öneride bulunurumsunuz

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Kalori almakta sorun yaşıyorsan shake yapabilirsin. Yulaf fıstık ezmesi muz süt bu tarz kalorisi ve besin değerleri yüksek olan şeyleri shake yapıp için. Kilo almak istiyorsanız kusana kadar Yiyeceksiniz. Yapacak bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Kadir can gürel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kalori almakta sorun yaşıyorsan shake yapabilirsin. Yulaf fıstık ezmesi muz süt bu tarz kalorisi ve besin değerleri yüksek olan şeyleri shake yapıp için. Kilo almak istiyorsanız kusana kadar Yiyeceksiniz. Yapacak bir şey yok.
knk ben kilo vermek ıcın demıstım aksamları dayanamıyorum yemek ıstiyorum ıste aclıgımı bastıran bısey tarif gıbı varmı demek ıstedım ama fıkrın ıcın çok teşekkür ederim

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,319
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
knk ben kilo vermek ıcın demıstım aksamları dayanamıyorum yemek ıstiyorum ıste aclıgımı bastıran bısey tarif gıbı varmı demek ıstedım ama fıkrın ıcın çok teşekkür ederim
Ot yicen. Aç kalcan. Yapcak bir şey yok. Kalori yakmak inanılmaz zor. En mantıklısı yememek. Her öğününde ot ye. Bol bol salatalık ye. Kalori almadan açlığını gidermenin en mantıklı yolu bu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
hamza
shake boş iş bas pilavı geç yanınada ayran mis

Top Bottom