pozalba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 624
Ucuz olacak fakat ne oranda 7-8k ucuz olmaz ise bir anlami yok 3-4k için zaten Nvidia seçilir çok normalAMD daha ucuz olacaktır ama bazıları Nvidia dışında almıyor.
Ucuz olacak fakat ne oranda 7-8k ucuz olmaz ise bir anlami yok 3-4k için zaten Nvidia seçilir çok normalAMD daha ucuz olacaktır ama bazıları Nvidia dışında almıyor.
şu fiyatla kıyaslarsan çok rahat 7 8k daha ucuz olur gibi geliyoUcuz olacak fakat ne oranda 7-8k ucuz olmaz ise bir anlami yok 3-4k için zaten Nvidia seçilir çok normal
Ai falan için alacaklarsa çok mantıklı olmuyo 9000 serisi evetAMD daha ucuz olacaktır ama bazıları Nvidia dışında almıyor.
Tabi mecbur bu fiyatı baz alacağızşu fiyatla kıyaslarsan çok rahat 7 8k daha ucuz olur gibi geliyo
35 k dan çıkış yapar bence orta, üst modelleri xtnin 10 k civari daha ucuz olur.eğer satıcılar kazık fiyatlandırma yapmazsaTabi mecbur bu fiyatı baz alacağız
Tepe modellerin 39-40 bandında gezmesi lazım Max35 k dan çıkış yapar bence orta, üst modelleri xtnin 10 k civari daha ucuz olur.eğer satıcılar kazık fiyatlandırma yapmazsa
Katılıyorum hocamTepe modellerin 39-40 bandında gezmesi lazım Max
Nitro+ mesela
Diğer türlü 43-44 e tercih edilmez maalesef
Doğru inşallah o şekilde olur da isteyenler faydalanır tepe modelleri tasarım olarakta hoş zaten fiyatta düzgün olunca tadından yenmezKatılıyorum hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hatta bence tepe modellerin 36 37 civari olmasi lazim maks
stok sorunu oldugu için globalde bile 1000-1200 usd tr de ise 1250 usd çok büyük fark yokglobal fiyatta kötü ki
AMD fiyat açısından beklentiyi sağlamazsa tam tersi de olabiliramd lansmanı sonrası nvidia tarafında fiyat indirimi bekliyorum ben. önümüzdeki ay stok miktarı artacaktır illa ki.
15k daha ucuz olcakUcuz olacak fakat ne oranda 7-8k ucuz olmaz ise bir anlami yok 3-4k için zaten Nvidia seçilir çok normal