pozalba
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 624
Hangi fiyattan15k daha ucuz olcak
Hangi fiyattan15k daha ucuz olcak
29-30k arası düşer sapphire pulse falan muhtemelenHangi fiyattan
bende böyle düşünüyorum bazıları forumda 43 44 k olur net falan yazmış çok komik geldi29-30k arası düşer sapphire pulse falan muhtemelen
Senin yaptığın en mantıklısı en kötü koyarsın iptaliBen dün akşam 5070 ti GameRock siparişi verdim. Duruma göre bakcağız artık, en kötü iptal ederiz![]()
Hiç sanmıyorum iptal edeceğimi. 45000 TL gidip de 7900xtx almak istemedim. Yarın da 5070 ti teslim alacağım.Senin yaptığın en mantıklısı en kötü koyarsın iptali![]()
Hayırlı olsun hocam. Ben de düşünüyorum o kartı almayı kart gelince deneyimlerinizden bahsederseniz çok makbule geçer. Özellikle coil whine durumunu merak ediyorum.Hiç sanmıyorum iptal edeceğimi. 45000 TL gidip de 7900xtx almak istemedim. Yarın da 5070 ti teslim alacağım.
Yarın teslim alacağım, detaylı bir inceleme videosu çekip konusunu da açacağım. Kartın Youtube'da bir tane videosu yok.Hayırlı olsun hocam. Ben de düşünüyorum o kartı almayı kart gelince deneyimlerinizden bahsederseniz çok makbule geçer. Özellikle coil whine durumunu merak ediyorum.
Gamerock ile ilgili fanlarda yalpa sesi sorunu duymuştum. CW yoktu sanırım tabi denemeden bilemeyiz. Ayrıca gainward serisinde de yalpa olayı varmış sanırım harici 45k ya en uygun 5070ti modelide üst seviyeYarın teslim alacağım, detaylı bir inceleme videosu çekip konusunu da açacağım. Kartın Youtube'da bir tane videosu yok.