- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 12,225
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Galax HoF çıksın heleAsus kraldrı. Neden ? Çünkü 3000 serisinde sadece FE ve Asus sorun çıkarmıyor. Fakat diğer firmalar da düzeltir heralde.
Galax HoF çıksın heleAsus kraldrı. Neden ? Çünkü 3000 serisinde sadece FE ve Asus sorun çıkarmıyor. Fakat diğer firmalar da düzeltir heralde.
Olm o değilse HoF cidden mükemmel olacak ya bence içimde öyle bir his var. Aklımdakini buraya ćizemiyorumGalax HoF çıksın hele
ROG Matrix falan da çıksın. Savaş çıksın istiyorum ekran kartı firmaları arasında. Böylece daha uyguna satarlar.Olm o değilse HoF cidden mükemmel olacak ya bence içimde öyle bir his var. Aklımdakini buraya ćizemiyorum
ROG Matrix ağır çöp bu aradaROG Matrix falan da çıksın. Savaş çıksın istiyorum ekran kartı firmaları arasında.
Neden ?ROG Matrix ağır çöp bu arada
Strix ile arasında çok az fark varNeden ?
Soğutma olarak mı performans olarak mı ? Msi seahawk fanal da var. Gigabyte waterforce da iyi.Strix ile arasında çok az fark var
Soğutma olarak Strix ile Matrix arasında 3-4 derece filan var.Soğutma olarak mı performans olarak mı ? Msi seahawk fanal da var. Gigabyte waterforce da iyi.
O zaman seahawk ve waterforce adamdır diycem.Soğutma olarak Strix ile Matrix arasında 3-4 derece filan var.
seahawk değilde waterforce harbiden adamO zaman seahawk ve waterforce adamdır diycem.
HoF yok ama diğerlerinin hemen hemen hepsi varTürkiye'de yoklar bu arada.