Gamepower SABER RGB "D" Tuşu Basmama Sorunu

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Reaksiyon skoru
17,943
Selamlar, yaklaşık 1 senedir kullandığım Gamepower SABER RGB'de yaşadığım bir tuş basmama sorunu zaten mevcuttu ancak uzun bir süredir olmuyordu.
Son birkaç gündür tekrar olmaya başladı ve insan gerçekten çileden çıkıyor. O kadar sinir bozucu bir şey ki, düşünsenize bir FPS oyunu oynuyorsunuz, karakter hem akıcı gitmiyor hem de adamla öyle bakışabiliyorsunuz.

Olayla ilgili iki video atacağım, daha kötü, daha uzun süre olan türden AYNI sorunu yaşadım ancak işin garibi bu sorun sadece uzun süre "d" tuşuna basılı tutunca oluyor. Yani oyun esnasında.

Birinci videoda Viper ile göz göze geldiğim anda D tuşu gidiyor ve basmıyor.
İkinci videoda da ( az önce bunu yazarken bile iki kez d yazdı bakın) önce Brimstone'un arkasında iken sonra da KAY/O ile göz göze gelmişken aynı olayı yaşıyorum.

Bu sorun ÇOK sıklıkla D tuşunda oluyor ancak W-A-S-D gibi sık basılan tuşların da eskisine göre daha az akıcı olduğunu, karakterin hareket ederken sanki takılıyormuş gibi bir şeyler olduğunu hissettiğimi de rahatlıkla söyleyebilirim.

Bununla ilgili örnek videolar aşağıdadır, birçok kişi sorununu bazı spreyler ile çözmüş ancak gerçekten ne kadar fayda eder bilmiyorum.
Ve tüm teknik sorunların aynı zamanlarda yaşanması da dikkatimi çekti. Hem Mouse'taki yavaşlama sorunu, hem klavyedeki basmama sorunu. Şaşırtıcı.

Lütfen şu kardeşinize bir yardım eli uzatın, ne yapayım ben bu klavyeye...

1. Video: https://streamable.com/i1susy
2. Video: https://streamable.com/zh4qrf

Gamepower klavyelerin çoğu aynı soruna sahip maalesef.
Tozlarını temizlemeyi deneyin, bir çok arkadaş sorunu o şekilde çözmüştü.

tuşu çıkarıp üflediğimde düzeliyordu ama en sonunda klavyeyi değiştirdim (4 tane tuş birden çalışmamaya başlayınca)

1 sene olmuş daha. Garantisi devam ediyordur. Mekanik center olsun mekanı.

Gamepower klavyelerin çoğu aynı soruna sahip maalesef.
Tozlarını temizlemeyi deneyin, bir çok arkadaş sorunu o şekilde çözmüştü.
Ne ile temizlemeliyim?
tuşu çıkarıp üflediğimde düzeliyordu ama en sonunda klavyeyi değiştirdim (4 tane tuş birden çalışmamaya başlayınca)
Ben de dün akşam çıkartıp içine doğru üflediğimde 1-2 saatliğine çözülmüştü ama şimdi tekrar olmaya başladı.

Bu kadar sorunlu ekipmanlar görmedim ya..

JD 610S klavyemde herhangi bir tuş basmadığında o tuşu çıkartıp etrafındaki tozları vs temizleyip tekrar taktığımda genelde sorun çözülüyor, sizde deneyebilirsiniz hocam

Selamlar, yaklaşık 1 senedir kullandığım Gamepower SABER RGB'de yaşadığım bir tuş basmama sorunu zaten mevcuttu ancak uzun bir süredir olmuyordu.
Son birkaç gündür tekrar olmaya başladı ve insan gerçekten çileden çıkıyor. O kadar sinir bozucu bir şey ki, düşünsenize bir FPS oyunu oynuyorsunuz, karakter hem akıcı gitmiyor hem de adamla öyle bakışabiliyorsunuz.

Olayla ilgili iki video atacağım, daha kötü, daha uzun süre olan türden AYNI sorunu yaşadım ancak işin garibi bu sorun sadece uzun süre "d" tuşuna basılı tutunca oluyor. Yani oyun esnasında.

Birinci videoda Viper ile göz göze geldiğim anda D tuşu gidiyor ve basmıyor.
İkinci videoda da ( az önce bunu yazarken bile iki kez d yazdı bakın) önce Brimstone'un arkasında iken sonra da KAY/O ile göz göze gelmişken aynı olayı yaşıyorum.

Bu sorun ÇOK sıklıkla D tuşunda oluyor ancak W-A-S-D gibi sık basılan tuşların da eskisine göre daha az akıcı olduğunu, karakterin hareket ederken sanki takılıyormuş gibi bir şeyler olduğunu hissettiğimi de rahatlıkla söyleyebilirim.

Bununla ilgili örnek videolar aşağıdadır, birçok kişi sorununu bazı spreyler ile çözmüş ancak gerçekten ne kadar fayda eder bilmiyorum.
Ve tüm teknik sorunların aynı zamanlarda yaşanması da dikkatimi çekti. Hem Mouse'taki yavaşlama sorunu, hem klavyedeki basmama sorunu. Şaşırtıcı.

Lütfen şu kardeşinize bir yardım eli uzatın, ne yapayım ben bu klavyeye...

1. Video: https://streamable.com/i1susy
2. Video: https://streamable.com/zh4qrf
Dün mouse
Bu gün klavye
birkaç gün önce kulaklık baya şanssızsın

Ben tuşlarını çıkarıp switchlere devre temizleyici sıkıyorum başka türlü bir çözüm bulamadım tuş basmayınca devre temizleyici sıkıyorum artık.

Ne ile temizlemeliyim?

Ben de dün akşam çıkartıp içine doğru üflediğimde 1-2 saatliğine çözülmüştü ama şimdi tekrar olmaya başladı.

Saç kurutma veya süpürge makinası.

Ne ile temizlemeliyim?

aynen benimde öyleydi şu an kırık kenarda duruyor o.O2

Geri