Neler Yeni

🔥İndirim Gamepower'dan Kablosuz Klavye! Lansmana Özel 1999₺!

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,786
İsim
Eren Güven
Şahsi mahsi olayı değil overpriced ürün zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

LCD ekran alan keriz demek istemedim la. Bu ürüne koysalar yok satardı oooo ekran vaaar diyip alırlardı mantığıyla söyledim.

Oitemu dur ne olacak başka

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Ömer Murat KARACA
İlla kablosuz bir şey aranıyorsa Whatgeek'ten adam akıllı bir şeyler veya 2. El Rog Falchion Wireless gibi modeller alınabilir bu bütçede. Gamepower bir ürüne 600-700'den fazlasını şahsen vermezdim. Umarım beni haksız çıkarıp alanları pişman etmeyecek bir ürün yapmışlardır. Alan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun 🙏

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Şahsi mahsi olayı değil overpriced ürün zaten.

LCD ekran alan keriz demek istemedim la. Bu ürüne koysalar yok satardı oooo ekran vaaar diyip alırlardı mantığıyla söyledim.

Oitemu dur ne olacak başka
evet haklısınız bu fiyata daha iyi ürünler bulunur yada daha uygun 1300-1500 e klavye gerisiylede mouse alınır sonuçta razer steelseries gibi markalardan alınmıyor bu klavye bu fiyata

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Gamepower f/p orta kalite ucuz ürünler çıkarmaktan sıkıldı sanırım. Şirket politika değişikliğine gidiyor belli ki. Geçen gün de Abdullah koltuk videosu çekmişti ve 11k fiyatı vardı. Gamepower ürünü ve 11k fiyat. Aşırı mantıksız ama Abdullah baya övüyordu koltuğu. Premium ürün çıkarmaya başlıyorlar ama bizim kullanıcılardaki algıyı yıkmaları zor olacak. "Gamepower alınmaz moruk, tırt marka, kalitesiz"

Golf 4 R32

80+ Silver
Tasarımı çok hoşuma gitti. Kablosuz bir klavyeye göre de fiyatı baya iyi.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

Şu tarz klavyeleri sevmeyen bi ben miyim acaba? Klavye dediğin:
(temsili resim)

Ekler

• x5_1105534026271.jpg
    x5_1105534026271.jpg
    37.7 KB · Hit: 57

Aykut D.

80+ Gold
Gamepower f/p orta kalite ucuz ürünler çıkarmaktan sıkıldı sanırım. Şirket politika değişikliğine gidiyor belli ki. Geçen gün de Abdullah koltuk videosu çekmişti ve 11k fiyatı vardı. Gamepower ürünü ve 11k fiyat. Aşırı mantıksız ama Abdullah baya övüyordu koltuğu. Premium ürün çıkarmaya başlıyorlar ama bizim kullanıcılardaki algıyı yıkmaları zor olacak. "Gamepower alınmaz moruk, tırt marka, kalitesiz"
Algıyı değişmek için marka isimlerini değişmekle başlayabilirler .

Şu tarz klavyeleri sevmeyen bi ben miyim acaba? Klavye dediğin:
(temsili resim)
Bro 💀
8898377089074.jpg

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
kilan embappe

Bro 💀
8898377089074.jpg
Marka ismi değiştirmek gayet mantıklı.
Premium kalite amaçları olsaydı outemu switchi çoktan birakirlardi. Premium kalite değiliz premium görünüm amacliyorlar. Çok da satarlar, kar da ederler. Ama GamePower GamePower olarak kalacak.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Premium kalite amaçları olsaydı outemu switchi çoktan birakirlardi. Premium kalite değiliz premium görünüm amacliyorlar. Çok da satarlar, kar da ederler. Ama GamePower GamePower olarak kalacak.
Sen bahsettiğim kitledensin sanırım. Bu klavyede outem switch olduğu nerede yazıyor bana gösterir misin ? Bildiğim kadarıyla yeni modellerinde artık kendi ürettiği switchleri kullanıyor. Biraz araştır.

Bu kitle belki de TR de markayı beğenmeyip mimlemiş olabilir. Genel olarak firma bu konuda sorun yaşamıyor olabilir. Hepimiz biliyoruz ki isim değiştirdiklerinde yaşanacak şey de şu olacak. "Beyler bu klavye nasıl, markayı ilk kez görüyorum iyi midir?" "Bu marka eski gamepower, dandik ürünler ürettikleri için adları çıkınca isim değiştirdiler uzak dur" :)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
kilan embappe
Sen bahsettiğim kitledensin sanırım. Bu klavyede outem switch olduğu nerede yazıyor bana gösterir misin ? Bildiğim kadarıyla yeni modellerinde artık kendi ürettiği switchleri kullanıyor. Biraz araştır.
GamePower switch üretmiyor. En son çıkardıkları klavye sanırım Calypso o da en son ürünlerine göre fena değildi ama fiyatı şu an çok uçuk seviye de. Outemu switchle birebir aynı gibi. Sadece kendi markasını basıyor.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
GamePower switch üretmiyor. En son çıkardıkları klavye sanırım Calypso o da en son ürünlerine göre fena değildi ama fiyatı şu an çok uçuk seviye de. Outemu switchle birebir aynı gibi. Sadece kendi markasını basıyor.
Hala ezbere konuşuyorsun. Bu Suki modeli ve Outemu kullandılar evet.
1705477678419.png

Bahettiğimiz Sense modelinde ise marka Gamepower. Adamlar yapmış demek ki.
1705477751758.png

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
kilan embappe

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
Outemu olduğu nerede yazıyorki?
Arkadaş yukarıda görselde sunmuş, Gamepower switch olarak bahsettikleride outemu switchler maalesef, son dönemlerde fazla eleştiri aldığından mıdır yoksa hatalarını gördüklerinden midir bilmem ama outemu switchlerin üzerine marka basıp tüketiciyi yeme peşindeler.

Top Bottom