ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
geçmiş olsun hocam sizi çok iyi anlıyorumENPARA - QNB Finansbank olarak da atabilir misiniz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim yaklaşık 9.500 TL yok. 20 gün oldu nerdeyse elimde hiçbir şey yok. Kargo ürünümü savaştan çıkmış gibi getirdi diye beni uğraştırıyorlar. Çok dolandırıyorlar lafı. Gerçeği direkt söylemiyorlar. En başında deseler ki 20.gün gibi teslim edeceğiz tamam der susardım belirsizlik olmazdı değil mi? Ama her aradığımda testlerini yapıcaz ve diğer donanımlarda da hasar var mı bakıcaz vsvs test edip göndericez biz size bilgi vericez diyorlar. Benim param 1 ay olacak sizde duruyor aynı zamanda sistem 20 gün oldu size ulaşalı ve hala elimde değil.
bu firmanın vereceği net tarihe de güvenmeyin hocam çünkü şu tarihte göndereceğiz deyip göndermiyorlar
ben sizin yerinizde olsam ters ibraz a başvururdum ya da tüketici hakem heyetine
ben tüketici hakem heyetine başvuramıyorum çünkü mevla 11.330 dan fazla olunca tüketici hakem heyeti bakmıyormuş savcılık ilgileniyormuş
inşallah hocam inşallahİnşallah en kısa zamanda paranızı veririler size.
valla hocam ben öyle bir ay felan bekleyemem parama el koydu ve şuanda vermiyor geri bildiğiniz paramı işletiyor ve beni de dolandırmış oluyorGaming gen para iadesini mutlaka yapıcaktır ama bu baya gecikebilir çünkü siparişte bi sorun olduğunda günler haftalar geçiyorki sonuca ulaşılsın aynı durumun benzerini yaşadım.
ayrıca ben elime geçmediğim ürünün şuanda taksitini ödüyorum her ay 1500 tl