Neler Yeni

GİBİRNET Nasıldır? (BB TURKNET)

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Bu 1 aylık süreçte hiç internet kesintisi oldu mu? Son zamdan sonra netspeed e geçmeyi düşünüyorum
Hiç kesinti olmadı ilk bağlattığım zaman kullanıcı adı ve şifreyi girdiğimde bağlanamıyordu modem internete. Aradım hemen müşteri hizmetlerini ve çözdük sorunu ,müşteri hizmetlerine bağlantım çok hızlı oldu 5 10 dakika bekleme falan yok.

QCerberusQ

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Furkan Enes Kaplan
Hocam kuzenim kullanıyor 100 luk paket hiç sorun yaşamadı. Bende tahattut bitince gibirnete gecmeyi düşünüyorum

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
Yeşilsitede gıbırnet hakaret var yazarsanız çıkar şahsen ben öyle bir firmayı gördükten sonra tercihte etmem
Ona bakılırsa comnet falanda sırf thh ye şikayet etcem dedi diye adamın hesabını banladi ? Napcaz kimseye guvenmicez mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben geçen ay netspeede geçtim. Eskiden millenicom kullanıyordum şu an memnunum bir sıkıntım yok. Müşteri hizmetlerini çok sevdim kibarlar ve bilgililer gece 11 de bile destek veriyorlar. Ama pingim millenicoma göre 2 ,3 ms arttı, Eskiden lol westte 48 ms alırken şu an 50-52 ms alıyorum.
Millenicomdan ayrılma sebebim eski müşteriye zamlı internet vermeleri ve zam yaparken senin haberin olmaması, fatura ile öğrendim zam geldiğini bana.
Zam yaparken mesaj atsalar çok iyi ama duyurular kısmında yayınlıyorlar faturada yani bilgilendirme yapılıyor mantığına getiriyorlar :)

Reindi

80+ Silver
off of bıktım şu ekonomiden artık ya netspeed düşünüyorum dur bakalım kullananlar deneyimlerini aktarırsa güel olur

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
3 ay kadar kullandım. Hiç memnun kalmadım. Müşteri hizmetleri de hiç profesyonel değil. Memnun kalanlar muhtemelen şansa sorun yaşamamış kişiler. Bir firmanın ne olduğu sorun yaşadığınızda belli oluyor.

haro44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Harun-Akçay
Ona bakılırsa comnet falanda sırf thh ye şikayet etcem dedi diye adamın hesabını banladi ? Napcaz kimseye guvenmicez mi

Zam yaparken mesaj atsalar çok iyi ama duyurular kısmında yayınlıyorlar faturada yani bilgilendirme yapılıyor mantığına getiriyorlar :)
e bildiğin kandırmaca bu türknet ne güzel mesaj atıyor.

off of bıktım şu ekonomiden artık ya netspeed düşünüyorum dur bakalım kullananlar deneyimlerini aktarırsa güel olur
Ben geçen ay netspeede geçtim. Eskiden millenicom kullanıyordum şu an memnunum bir sıkıntım yok. Müşteri hizmetlerini çok sevdim kibarlar ve bilgililer gece 11 de bile destek veriyorlar. Ama pingim millenicoma göre 2 ,3 ms arttı, Eskiden lol westte 48 ms alırken şu an 50-52 ms alıyorum.
Millenicomdan ayrılma sebebim eski müşteriye zamlı internet vermeleri ve zam yaparken senin haberin olmaması, fatura ile öğrendim zam geldiğini bana.
.

Reindi

80+ Silver
3 ay kadar kullandım. Hiç memnun kalmadım. Müşteri hizmetleri de hiç profesyonel değil. Memnun kalanlar muhtemelen şansa sorun yaşamamış kişiler. Bir firmanın ne olduğu sorun yaşadığınızda belli oluyor.
peki Netspeed nasıldır?

PffPanda

80+ Bronze

hocam comnet önermiyorum ki ben zaten bende ortada kaldım kara kara düşünüyorum netspeed mi geçsem yoksa millenicom mu acaba diye kararsızım

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

DocToR2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,975
İsim
Furkan Aytan
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar , Ekran Kartı
Discord
DocToR#3732

kırmızışarapp

80+ Silver
100/8 paket aylık 250 lira olmuş ve artık yol göründü çok kaşındı bu turknet övdüğümüz başımıza çıkıyor gibirnet nasıldır veya comnet bir şey önerin işte 100/8 veya 50/8 olacak şekilde
İki gün sonra onlara da zam gelecek :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,928
Üyeler
164,067
Son üye
FakeDead
Top Bottom