Neler Yeni

GİBİRNET Nasıldır? (BB TURKNET)

Reindi

80+ Silver
Netspeed'de TAAHHÜT veya ÖN ÖDEMELİ sistem yok. Mehmet Yılmaz da diyor. Ön ödemeli sistem kullanan veya taahhüt yapan bir firmaya geçmek daha iyi. Zamlardan korunmak istiyorsanız Comnet - Netspeed seçenekleri arasında Comnet mantıklı. Altyapınız kaç Mbps destekliyor? VDSL mi fiber mi? Hangi konumda oturuyorsunuz?
Esenler Max 100 mbps destekliyor altyapı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Esenler Max 100 mbps destekliyor altyapı
VDSL

Reindi

80+ Silver
İstanbul mu? İstanbul'da Comnet iyi hizmet veriyor öyle duydum Telegram kanalından. Eğer iç tesisat ve altyapıda sorun yoksa geçiş sağlayabilirsiniz.
tabi ki istanbul altyapıda sıkıntı yok ama iç tesisat bina yeni olmasına rağmen biraz sıkıntılı ama elektrikçi abiye söyleyip yenisini çektireceğim yakında

Nauu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Burak CAM
Netspeed güzel ama max 2 hafta sonra ona da zam gelir. Forum da ne zaman Türknete zam geldi konusu görsem en geç 1 ay içinde netspeed e de geldi :D

Reindi

80+ Silver
Netspeed güzel ama max 2 hafta sonra ona da zam gelir. Forum da ne zaman Türknete zam geldi konusu görsem en geç 1 ay içinde netspeed e de geldi :D
yani 200 olsa max hadi turknet 250 lira aynı internet için yine fazla para vermek saçma geliyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
tabi ki istanbul altyapıda sıkıntı yok ama iç tesisat bina yeni olmasına rağmen biraz sıkıntılı ama elektrikçi abiye söyleyip yenisini çektireceğim yakında
Zaten bina içi tesisat sıkıntılıysa her firmada sorun yaşarsınız. O halde Comnet'e geçiş sağlayabilirsiniz. Bugün geçişi yapın. Alın 12 aylık. 1 ay bedava var 13 ay. 1308/13 den aylığı 100 liraya geliyor.
Beğenmezseniz 14 gün içinde iptal ettirebiliyorsunuz.

Reindi

80+ Silver
Zaten bina içi tesisat sıkıntılıysa her firmada sorun yaşarsınız. O halde Comnet'e geçiş sağlayabilirsiniz. Bugün geçişi yapın. Alın 12 aylık. 1 ay bedava var 13 ay. 1308/13 den aylığı 100 liraya geliyor.
Beğenmezseniz 14 gün içinde iptal ettirebiliyorsunuz.
şimdi benim turknet aboneliğimi e-devletten iptal ettirebiliyorum direk değil mi? taahhüt yok

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,526
İsim
ArtiAnius
netspeed düşünüyorum durun bakalım ne olacak
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla çok kararsızım comnet ile netspeed arasında kaldım
comnet geçme sıkıntı yaşarsın mağduriyet üstüne mağduriyet yaşarsın netspeed geç noktayı koy hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,913
Üyeler
164,066
Son üye
Wilfried Zaha
Top Bottom