🔥İndirim Gigabyte 2k 280hz Tandem W-Oled Monitör MO27Q28G 25.999 TL

sinerji'de stoklara girmiş, ilgilenenlerin bilgisi olsun.

Hocam dün baktım stok yok yazıyordu 1dk içinde tükenmesi mümkün müdür ya? Satan varsa +2k üstü alıcam kimsede yok monitör.

Gigabyte modeli Amazonda 1 hafta kadar önce 13 stok vardı saatler içinde tükendi. Açıkçası meçhul. Amazonu takip edin distributorler pahalıya veriyor bir tık. Asusun modeli 26 Kasım diyor ama ülkeden ülkeye buna biz de dahil değişiklik göstermekle birlikte çıkışı uzatabilir. En büyük etken fiyat tabii ki. 599-519 dolar arasında planlanıyor.
Asusun hangi modeli gelicek hocam onuda takip edeyim.

Hocam dün baktım stok yok yazıyordu 1dk içinde tükenmesi mümkün müdür ya? Satan varsa +2k üstü alıcam kimsede yok monitör.
1 dk içinde tükenmedi, yaklaşık 1 saat kadar stok vardı daha sonrasında takip etmedim zaten. Yalnız monitörü bugün teslim aldım ilk oled deneyimim ve görüntü inanılmaz.

Benim G6 ile geldim G6 ile giderim aga :kekw:. Şaka bir yana W-OLED'ler çoğalsa piyasa hareketlenir QD'ler de düşer de işte neredeee.
1763646012509.webp

1 dk içinde tükenmedi, yaklaşık 1 saat kadar stok vardı daha sonrasında takip etmedim zaten. Yalnız monitörü bugün teslim aldım ilk oled deneyimim ve görüntü inanılmaz.
Hocam ben dün 8.30 baktım cimride 27bin gözüküyor sinerjiye gidiyom stok yok diyo sitede bi sorun mu vardı anlamadım. Beklicez mecbur. Hayırlı olsun hocam

Ben de oled kullanmak isterim ama bulaşmayın arkadaşlar en son Browseri açtığımızda üst tarafta sekmeler olur altında arama yeri olur yer imleri olur ya o bölüm bir yandı yanış o yanış öyle kaldı belki bu yanma sorununu komple çözerlerse alınabilinir ama onun haricinde beta sürümü gibi bir şey

Ben de oled kullanmak isterim ama bulaşmayın arkadaşlar en son Browseri açtığımızda üst tarafta sekmeler olur altında arama yeri olur yer imleri olur ya o bölüm bir yandı yanış o yanış öyle kaldı belki bu yanma sorununu komple çözerlerse alınabilinir ama onun haricinde beta sürümü gibi bir şey
Bakalım 3. nesil QD oled var yanacak mı

Benim G6 ile geldim G6 ile giderim aga :kekw:. Şaka bir yana W-OLED'ler çoğalsa piyasa hareketlenir QD'ler de düşer de işte neredeee.

W-oled ile QD oled arasında, QD oledi tercih edeceğinizi anlıyorum. Peki bunun sebepleri nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör marka model belirtseniz çok iyi olur.

Beyler bu Monitörü aldığımdan beri fps oyunlari farklı bir seviye de oynuyorum bir de f80 monitor kolu aldim baya keyifli oldu. Biz daha once monitor kullanmıyormuşuz. Alacaklara MO27Q28G modelini siddetle tavsiye ederim.

Beyler bu Monitörü aldığımdan beri fps oyunlari farklı bir seviye de oynuyorum bir de f80 monitor kolu aldim baya keyifli oldu. Alacaklara MO27Q28G modelini siddetle tavsiye ederim.
F80 kısmına katılıyorum keyif katıyor, inşallah bize de nasip olur oled :blobdance:

Geri