🔥İndirim Gıgabyte RX 6600 7.699 TL

İkinci elini 3750'ye aldım. Bu fiyata gider ikinci elde çok daha iyi bir şey alırsınız. He illa ki sıfır alıcam derseniz bilemem
Ne zaman aldın? 1 haftadır rx6600 bakıyorum ama 4500 altı gördüğüm yok. Komisyon ve taksit derken fiyat uçuyor. Ucuz olanların garantisi falan olmuyor.

Ne zaman aldın? 1 haftadır rx6600 bakıyorum ama 4500 altı gördüğüm yok. Komisyon ve taksit derken fiyat uçuyor. Ucuz olanların garantisi falan olmuyor.
1 Ay takip ettim 2.el piyasası 4.5 5 altına inmedi daha da inmez bu fiyattan.

Temmuz 2024'te aldım hocam. Benim baktığım azmanda da 4500 altına yoktu. Sonra ben baya araştırdım letgoda birisinin 4000'e sattığnı gördüm. 3750'ye indirip aldım. Garantisi yok bunun da fakat çok uzun süre kullanmayacağımdan dolayı çok sıkıntı değildi benim açımdan direkt aldım ben de. O zamanın piyasasının en ucuz fiyatına alan kişi olabilirim hatta.

4 5 AY önce bu karttan aldım hepsiburadadan ikinci el yenilenmiş kart gönderdiler çakallar jelatinine kadar yapmıştı dikkatli olun 1 hafta iade ile uğraştık bu kartların üretimi yok 2.el gönderme ihtimalleri çok yüksek

Arc A750 sıfır alınır ama RX 6600 alınmaz? Bu hiçbir dayanağı olmayan saçma düşüncenin sebebi nedir?
Rx6600 ikinci elde daha düşük fiyatta çünkü,ikinci elde 4500 civarına bile bulunuyor,arc a750 sıfıri 7k civarı olmasına rağmen ikinci elde 5k,5.5k civarına satılıyor genel olarak , bu "saçma düşünce" dediğiniz şeyin dayanağı bu hocam.

Rx6600 ikinci elde daha düşük fiyatta çünkü,ikinci elde 4500 civarına bile bulunuyor,arc a750 sıfıri 7k civarı olmasına rağmen ikinci elde 5k,5.5k civarına satılıyor genel olarak , bu "saçma düşünce" dediğiniz şeyin dayanağı bu hocam.
Kim alıyor düşündün mü peki? Arc A750 5,5K fiyatı var. O ilanları görüyorsun çünkü satılmıyorlar ☺️ 4K civarına 2 haftada anca gidiyor piyasada.

Kim alıyor düşündün mü peki? Arc A750 5,5K fiyatı var. O ilanları görüyorsun çünkü satılmıyorlar ☺️ 4K civarına 2 haftada anca gidiyor piyasada.
Ben piyasaya bakarım usta satılmasına bakmam,iki ay önce sıfırı 6.9k olan kartı 5-5.5kya satıyorlar oda satıcı insafsızligi💁

4k civarına 2 hafta beklemez bu arada a750

a750 ve 6600den bağımsız 2 aydır falan 2. el piyasası bir garip, yavaşlıyor gibi ama bir yandan fiyatlar artmaya devam ediyor 😅

Geri