DLC paketleri var 3 tane oyun almış oluyor yani.32 TL bence pahalı oyun siyah beyaz ben 5 TL ye almıştım mis gibi oynamıştım bence alma sonra üzülürsün
DLC paketleri var 3 tane oyun almış oluyor yani.32 TL bence pahalı oyun siyah beyaz ben 5 TL ye almıştım mis gibi oynamıştım bence alma sonra üzülürsün
Bilemem ama bence deymez o fiyataDLC paketleri var 3 tane oyun almış oluyor yani.
Ne atmosferinden bahsediyorsun ki? Oyunu ciddi yapmak için siyah beyaz mı yapmak lazım? Hikayesi mi ciddi? Hayır, değil. Sıradan düz bir hikaye. Ayrıca bilgisayarda çekeceği problemleri saymıyorum bile.O atmosferi herkes bilmez.
knk bu ssd deil 50 mb okuma ssd mi olur belediye bizle blulur geçiyo gibi | inş banlanmamBirde ram ddr3 ve 64gb ssd var HDD değil.
tşk oyunun siyah beyaz olduğunu bilmiyodum kuzenimin ps sinde oynamıştım normaldiOyunun çoğu böyle Alıntıyı görüntüle
Optimize sıkıntili bir oyun, oyun içinde nesne olarak sadece trafik lambasi gorursun ama bir kod var onunla optimizeyi saglayabilirsin bulursam atarimMerhaba steam yaz indirimlerinde gta 4 32 TL ye düşmüştü sizce almaya değermi sistem özellikleri: intel celeron n3450 1.1 2.2 ghz hd 500 4gb ram 64 gb HDD çoğu oyunda sistem gerksiminin neredeyse 2 katı olmasına rağmen 25 30 fps arası alıyorum o yüzden soruyorum 60 fps civari değilse almicam 32 TL az değil.
Bulursan atmayı unutma.Optimize sıkıntili bir oyun, oyun içinde nesne olarak sadece trafik lambasi gorursun ama bir kod var onunla optimizeyi saglayabilirsin bulursam atarim
Monitorun renk ayarini deistir ve oyundaki ayarida deistir bak ozmn nasil olcakOyunun çoğu böyle Alıntıyı görüntüle
Hangi ayarı değiştireceğiz?Monitorun renk ayarini deistir ve oyundaki ayarida deistir bak ozmn nasil olcak
Öyle oluyor mu? 55 dakika oynadım daha ben ama oyunu dün akşam aldım.Dostum burada Alıntıyı görüntüle çıkarmaya gelmedim oyunu al dene kontrolleri bir değişik çok savundukları senaryolarını ben çok sevmiyorum dost kayaoğlu ile tekrar izledim çok aman aman bir özelliği yok vice city ve san andreası bitirmeni öneririm hatta gta 3 ile başlayarak serinin evrimini görebilirsin çok isterim dersen al bak iade edersin 5 saati geçirmeden ama beğenmezsen hızlı iade etki sanada paran 24 saat içinde dönsün
Var vram hatasini ve gorunmeyen grafikleri acabiliyor bulursam hemen atiyorum bekleyin cunku hd200le orta grafiklerde bitirdim oyunu zamanindaBulursan atmayı unutma.![]()