GTA 4 almaya değermi

Oyunun çoğu böyle
15684541404464_20190914153010_1.jpg

Merhaba steam yaz indirimlerinde gta 4 32 TL ye düşmüştü sizce almaya değermi sistem özellikleri: intel celeron n3450 1.1 2.2 ghz hd 500 4gb ram 64 gb HDD çoğu oyunda sistem gerksiminin neredeyse 2 katı olmasına rağmen 25 30 fps arası alıyorum o yüzden soruyorum 60 fps civari değilse almicam 32 TL az değil.
Optimize sıkıntili bir oyun, oyun içinde nesne olarak sadece trafik lambasi gorursun ama bir kod var onunla optimizeyi saglayabilirsin bulursam atarim

Dostum burada
kawga.jpg
çıkarmaya gelmedim oyunu al dene kontrolleri bir değişik çok savundukları senaryolarını ben çok sevmiyorum dost kayaoğlu ile tekrar izledim çok aman aman bir özelliği yok vice city ve san andreası bitirmeni öneririm hatta gta 3 ile başlayarak serinin evrimini görebilirsin çok isterim dersen al bak iade edersin 5 saati geçirmeden ama beğenmezsen hızlı iade etki sanada paran 24 saat içinde dönsün

Monitorun renk ayarini deistir ve oyundaki ayarida deistir bak ozmn nasil olcak
Hangi ayarı değiştireceğiz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum burada Alıntıyı görüntüle çıkarmaya gelmedim oyunu al dene kontrolleri bir değişik çok savundukları senaryolarını ben çok sevmiyorum dost kayaoğlu ile tekrar izledim çok aman aman bir özelliği yok vice city ve san andreası bitirmeni öneririm hatta gta 3 ile başlayarak serinin evrimini görebilirsin çok isterim dersen al bak iade edersin 5 saati geçirmeden ama beğenmezsen hızlı iade etki sanada paran 24 saat içinde dönsün
Öyle oluyor mu? 55 dakika oynadım daha ben ama oyunu dün akşam aldım.

Geri