Hakiki deri ceket vs ucuz gerçek deri ceket

Pasacik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
158
Merhabalar, normalde hakiki deri ceket fiyatları çok daha fazla iken 3000 TL'ye hakiki deri ceket aldım. Hakikaten hakiki deriydi ancak çok fazla kuzu kokuyordu ve gözüme güzel görünmedi. Aynı fiyata kaliteli suni deri ceket varsa hakiki deri ceket mi yoksa suni ceket mi?

Hocam normalde hakiki deri ceketler çok daha pahalı 3K'ya anca buldum bir tane o da çok dandik bir şey geldi sizce kullanmaya devam mı edeyim yoksa iade edip suni deri mi alayım kaliteli?
3 bine deri ceket vardır güzel nasıl dandik anlamadım neyini beğenmediniz tam olarak

3 bine deri ceket vardır güzel nasıl dandik anlamadım neyini beğenmediniz tam olarak
Yav hocam Suni deri ve Hakiki deri olarak ikiye ayrılıyor ya hani deri ceketler. Hakiki deri gerçek deridir suni deri ise fabrikada işlem görmüş deridir daha ucuzdur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca omuz kısmı fosilleşmiş resmen ceketin aşırı derecede kokuyor ve yosunlanmış resmen.

Yav hocam Suni deri ve Hakiki deri olarak ikiye ayrılıyor ya hani deri ceketler. Hakiki deri gerçek deridir suni deri ise fabrikada işlem görmüş deridir daha ucuzdur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca omuz kısmı fosilleşmiş resmen ceketin aşırı derecede kokuyor ve yosunlanmış resmen.
Biliyorum elbette VİNLEKS ve orijinal deri arasındaki farkı ben onu sormadım ayrıca gerçek deri de işleniyor fabrikalarda 😉 deri kokar Zaten kuru temizlemeye ver geçer yıkandıkca kokusu gider ceketi ne zaman aldın omuz kısmı ne zamandır öyle

Biliyorum elbette VİNLEKS ve orijinal deri arasındaki farkı ben onu sormadım ayrıca gerçek deri de işleniyor fabrikalarda 😉 deri kokar Zaten kuru temizlemeye ver geçer yıkandıkca kokusu gider ceketi ne zaman aldın omuz kısmı ne zamandır öyle
Daha bugün geldi.
IMG_20231018_220306_edit_259115119470878.jpg

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,205,289
Üyeler
192,675
Son üye
Kayra Bey
Geri