hala sistemimde trojan varmıdır?

preyy

80+
Reaksiyon skoru
12
dün gerikafalılığım yüzünden bilmediğim bir dosya yükledim ve windows trojan uyarısı verdi. hemen kaldırdım tabi sonrada tam tarama yaptım ve 1 trojan buldu yine kaldırdım.bir daha tam tarama yaptım bir şey bulmadı sonra KIS tan tam tarama yaptım yine bir şey bulmadı hala trojan varmıdır?şuan görünürde performans kaybı yok.

Bu tarz virüsler bilgisayara bir girdi mi kolay kolay çıkmaz. KasperSky ve Malwarebytes ile taratın derim. Sanırım KIS'dan kastınız kaspersky ama. 😊

Bu arada ben olsam format atıp temiz kurulum yapardım.

Hocam indirdiğinizde dosyayı açmadıysanız pek sıkıntı olmaz fakat bir kerecik bile olsa açtıysanız ondan sonra ne kadar tararsanız tarayın gitmesi biraz zor, temiz bir format öneririm eğer böyle olduysa.

Hocam indirdiğinizde dosyayı açmadıysanız pek sıkıntı olmaz fakat bir kerecik bile olsa açtıysanız ondan sonra ne kadar tararsanız tarayın gitmesi biraz zor, temiz bir format öneririm eğer böyle olduysa.
3,5 tane kaliteli programdan tarattım ve sildim çıkan tehlikeleri.şuan taratınca hiçbirinde bir şey çıkmıyor sizce gitmemişmidir?

3,5 tane kaliteli programdan tarattım ve sildim çıkan tehlikeleri.şuan taratınca hiçbirinde bir şey çıkmıyor sizce gitmemişmidir?
Eğer bir kere bile açtıysan virüs girmişdir ve şuan hâlâ gitmemiştir, anti virüslerin onu görmesi zor.

Eğer bir kere bile açtıysan virüs girmişdir ve şuan hâlâ gitmemiştir, anti virüslerin onu görmesi zor.
açıp açmadığımı bilmiyorum inerken bitince aça basmıştım ama ekrana hiçbir uyarı gelmedi hani oluyorya bir programı açarken falan uyarı geliyor evet hayır diye. sonra da windows defender dan trojan uyarısı geldi

açıp açmadığımı bilmiyorum inerken bitince aça basmıştım ama ekrana hiçbir uyarı gelmedi hani oluyorya bir programı açarken falan uyarı geliyor evet hayır diye sonra da windows defender dan trojan uyarısı geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dostum tamamen kurtulman için temiz bir format şart.

Geri