❌İndirim Bitti! Havit - 08/07 Salı Günü -> Happy Hour İndirimleri / H2230D 299TL / MS1033 299TL / Fuxi-H7 999TL

beyler kulaklıklar geldi mi nasıl f/p olarak? haftaya kulaklık girer mi acaba?

Yetiyor bana direk kaç saat diye ölçmedim bi dolduruyorum 1 hafta falan kullanıyorum da kafadan hesap yaptım belki daha fazladır
dost peki günde ortalama kaç saat kullanıyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve ürünün + - lerini söylerseniz sizin gözlemlerinizde müthiş olur

ve ürünün + - lerini söylerseniz sizin gözlemlerinizde müthiş olur
Bunu link atarak gösteriyim inceleme yapmıştım zamanında

Başlık 'Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık' https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/

Konu bu günde 3 4 el valo atıyorum diye düşünebilirsin

Başlık 'Havit Gamenote Fuxi H7 Kulaklık' https://forum.donanimarsivi.com/konu/havit-gamenote-fuxi-h7-kulaklik.1039512/

sağol dostum cannsın

hocam güncel olarak mikrofonunu kullanıyorsanız ondan memnun musunuz

sağol dostum cannsın

hocam güncel olarak mikrofonunu kullanıyorsanız ondan memnun musunuz
Ek mikrofon aldım ya o yüzden net bir şey diyemiyorum ama havitin bugün salı indiriminde 400 tl olan mikrofonu var bende kazıklandım ben 900 e almıştım 😀 ek yanına ucuz bi mikrofon al işini görür demek istediğim o yani kulaklık ses kalitesi falan itibari ile çok hoşuma giden bi kulaklık tabi şans işi biraz da memnun olmayanda çok var şarj süresi yeterli bu arada bence şüphen olmasın

Ek mikrofon aldım ya o yüzden net bir şey diyemiyorum ama havitin bugün salı indiriminde 400 tl olan mikrofonu var bende kazıklandım ben 900 e almıştım 😀 ek yanına ucuz bi mikrofon al işini görür demek istediğim o yani kulaklık ses kalitesi falan itibari ile çok hoşuma giden bi kulaklık tabi şans işi biraz da memnun olmayanda çok var şarj süresi yeterli bu arada bence şüphen olmasın
hocam valla mikrofonu da alacaktım da arada kaldım, memnun musunuz.

hocam valla mikrofonu da alacaktım da arada kaldım, memnun musunuz.
İşimi görüyor eğer yayın vs açmayacaksan bence harika mikrofon ama diyorsan yayın açarım kayıt yaparım sana mikrofonla çektiğim bi videoyu atayım ses kalitesine bakarsın

Bu videodan veya diğer videolardan ses kontrolü yap beğenirsen al bu arada yayın bile açılır bu mik ile bence de profesyonel olmayabilir o yüzden dedim daha kaliteli bir şey al diye

Ama dediğim gibi birtej iletişim için kullanacaksan birde arada video çekiyorsan bence işini görür 400 tl ye çok iyi ses bence

fuxi h3 den h7 e geçeceğim bakalım fiyat iyi gibi. Fuxi h3 iyi çıktı bu arada ben beğendim
Havit ne yapmış be fuxi h7 baya iyi arkadaşlar 7.1 fena değil stereo bazı müziklerde daha iyi ama abartısız söylüyorum cloud 3 wireless yanımda ondan daha iyi nasıl yapmışlar bilmiyorum yorumum tamamen müzik deneyimi.
Fuxi h3 ün mikrofonu kötüydü bunda baya toparlamışlar cloud 3 wireless e çok yakın bir mikrofon var.
Havit bu işi çözmüş h3 ten kesinlikle daha iyi bir ürün yapmışlar

https://www.fxsound.com/download bu uygulama ile 7.1 daha iyi hale geldi. Genel ses seviyesi de yükseliyor tavsiye ederim müzik kalitesi olarak. Gündelik kullanımda kapatılabilir

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,103
Üyeler
183,061
Son üye
jamalshengor
Geri