❌İndirim Bitti! Havit Happy Hour 26/8 indirimleri başladı

En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,970
Düzenlemeden öne tahmin yapmıştım, H2002D aklımdaydı geldi :D

H2002D 800₺

KB905CM 1100₺

MS966SE 600₺

KB874L 800₺

H655BT 800₺

MP901 250₺

MS93RF

W3100

PJ212 3500₺

UC230 250₺

Bir de konuyu erken açma konusuna gelelim. Happy Hour 6 saat süren bir indirim; göremeyenler ne yapacak? Önceki konuda bundan bahsedenlere tamam, gerisine karışmasanız daha iyi. Sonuçta bu indirimi son 1 saat kala açarsam bu sefer 17’den önce aktif olup sonra olmayanlar var. 17’den önce bu konuyu zaten göremeyecekler. Forumun aktifliği eskisine göre daha az, bu yüzden konuyu 18 saat önce açmam daha mantıklı. Sonuçta haberdar olan kişi sayısı daha fazla olacak. Ürünler alınır mı, alınmaz mı; bunları da indirim başlamadan tartışıyoruz.

Son düzenleme:
Selamünaleyküm dostlar, geçen hafta cidden iyi ürünler geldi. Bu hafta da iyi şeylerin geleceğini düşünüyorum. Bu yüzden tahminim şöyle:

KB884L'in hem Red hem de Brown olanı şu an stokta var. Brown gelme olasılığı düşük, Red ise var.

Bu sefer pahalı bir şey getirirler mi? Düşük ihtimal de olsa Astralforce gelebilir; yine de sanmam.

800 lira altı farelerden birisinin gelme ihtimali yüksek. MS1033 gelmez diye düşünüyorum. Kendisini çok az kullandım fakat memnun kaldım. G102 geldiği için satmayı düşünüyorum yine de, gelirse tavsiye ederim.

KB900L gelme ihtimali yok. Geçen hafta olan ürünler sonraki hafta gelmiyor. İleride yaşanabilir ama KB900L gelmeyeceğinden eminim.

KB904L gelebilir, hiç Happy Hour’a düşmedi. KB884L’den biraz iyi; ayrıca manyetik switch.

Bugün StarBlaze hissettim, yine de gelme olasılığı düşük.

900 lira altı olan oyuncu kulaklıklarının aralarında tasarımdan başka fark yok. Hiçbirini önermem. H2230D kullanıyordum, memnun değilim.

Fuxi serisi de büyük ihtimal gelmeyecek. Geçen hafta H7 geldiği için bu hafta gelmez. H3 çok düşük ihtimal ama var.

Hoparlörden umudum yok. SK770BT gelirse alınır.

Aksesuarlardan yine beklentim yok. 1 TL’lik ürünler artık gelmiyor, niyeyse. Mikrofon gelirse güzel olur.

Akıllı saatler genel olarak birbirlerinin aynısı. 1000 altına düşen olursa alınır.

Bir de konuyu erken açma konusuna gelelim. Happy Hour 6 saat süren bir indirim; göremeyenler ne yapacak? Önceki konuda bundan bahsedenlere tamam, gerisine karışmasanız daha iyi. Sonuçta bu indirimi son 1 saat kala açarsam bu sefer 17’den önce aktif olup sonra olmayanlar var. 17’den önce bu konuyu zaten göremeyecekler. Forumun aktifliği eskisine göre daha az, bu yüzden konuyu 18 saat önce açmam daha mantıklı. Sonuçta haberdar olan kişi sayısı daha fazla olacak. Ürünler alınır mı, alınmaz mı; bunları da indirim başlamadan tartışıyoruz."
kanka 18 saat az bence 72 saat önce açılması daha ideal. hatta haftada 5 defa happy hour konusu açılmalı sonuçta millet pek aktif değil görmeyip kaçırabilir. sende haklısın

kanka 18 saat az bence 72 saat önce açılması daha ideal. hatta haftada 5 defa happy hour konusu açılmalı sonuçta millet pek aktif değil görmeyip kaçırabilir. sende haklısın
aktifliği her saat kontrol ediyorum. uyuma saati de olduğu için en iyi saatin bu olduğunu düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ortada indirim yokken açıyosun knk daha ne olsun
hadi ya Allah Allah. başlığı da mı okumuyorsunuz anlamadım

aktifliği her saat kontrol ediyorum. uyuma saati de olduğu için en iyi saatin bu olduğunu düşünüyorum
gecen konusmadikmi biz bunu ayni konudan devam et yeni konu acma olan konuyu yuselt devam et diye 100 tane happy hour konusumu acmayi hedefliyon dostum

gecen konusmadikmi biz bunu ayni konudan devam et yeni konu acma olan konuyu yuselt devam et diye 100 tane happy hour konusumu acmayi hedefliyon dostum
ana konu açıldı ve kapandı. bu sefer yine aynı şey olacak

Geri