Neler Yeni

Hawk alınmaya değer mi?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,916
İsim
yusuf ecer
Valla ya hawk alacak gibiyim ya da thunder pro fab ama genel olarak yorumları falan iyi hawk ın ama YouTube inceleme kanalları koltuğu incelediklerinde yorumlarda hep mağdur kişiler var ya troll ya da ciddi bilemiyorum onu
Troll niye yapsın ki bi insan. Hawk az satsa bana ne fayda çok satsa ne fayda. Bir çok koltuk denemiş biri olarak hawk aralarında en rahat etmediğim koltuk oldu. Özellikle o oturma kısmı betona oturmuş hissiyatı veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee sen ne diyorsun 1-1.5k koyup alacağı koltuk ne
Zio fabric mekanizma, visco upgradeleri + indirim kodu ile aradaki fark bu kadar oluyor. Hatta nisan ayları gibi zionun bu dediğim opsiyonlarla birlikte hawkla arasında 500tl oymuyordu. Hawk ve zionun default mekanizması aynı ama satın alırken bunu değişebiliyorsun. Ayrıca sadece iki koltuğun fotosunu yan yana koyun oturma yerlerine bakın. Benim gibi kalıplı biri bile zioda bağdaş kurup oturabiliyor, g*tumde herhangi bir ağrı yaşamadım ama ben ve kullanan arkadaşlarımın hiç biri hawkdan memnun olmadı.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
:D Hiç koltuk kullanmamış ve ilk koltuğun hawksa memnun olunur tabi ki. Ama ben zamanımın çoğunun geçtiği yerde rahat olmak isterim, iyi de para yatırırım bunun için. 4.5-5 veren adam üstüne 1-1.5koysun ömürlük rahat bi koltuk alsın. Hawk ilk çıktığında piyasada kumaş koltuk yoktu ondan hypeı böyle, sponsor mponsor muhabbetinden de herkesin gözüne sokuldu %80 kesimin ilk koltuğu oldu. Zaten türkiyede de pcyi bile zar zor alıyor insanlar, tek oturdukları koltuk bu olduğu için çok rahat vs diyorlar :D
Bence çok rahat bu arada usta xd deri razerin şu 20klık koltuğuna oturdum bu rahatlık yok sakasiz

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,916
İsim
yusuf ecer
Bence çok rahat bu arada usta xd deri razerin şu 20klık koltuğuna oturdum bu rahatlık yok sakasiz
Deri koltuğun herhangi bir artısını ben görmedim zaten xd Oturma kısmı büyük, kalın deri olmayan koltuklara yönelmek çok daha iyi. Zaten piyasadaki türk markası koltukların %80ini aynı mekanizmayı kullanıyor, bazıları da bunu değiştirmeye imkan sunuyor. (özellikle giriş-orta segmentte)

AustinYellowM4

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Salih Şeker
1.5 senedir kullanıyorum kilo olarak limitteyim ufak tefek ses sorunları var da dert edilecek kadar değil kulaklık takılı olsa duymazsın zaten. Yedek parça tedariği de kolay , alınır bence.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Troll niye yapsın ki bi insan. Hawk az satsa bana ne fayda çok satsa ne fayda. Bir çok koltuk denemiş biri olarak hawk aralarında en rahat etmediğim koltuk oldu. Özellikle o oturma kısmı betona oturmuş hissiyatı veriyor.

Zio fabric mekanizma, visco upgradeleri + indirim kodu ile aradaki fark bu kadar oluyor. Hatta nisan ayları gibi zionun bu dediğim opsiyonlarla birlikte hawkla arasında 500tl oymuyordu. Hawk ve zionun default mekanizması aynı ama satın alırken bunu değişebiliyorsun. Ayrıca sadece iki koltuğun fotosunu yan yana koyun oturma yerlerine bakın. Benim gibi kalıplı biri bile zioda bağdaş kurup oturabiliyor, g*tumde herhangi bir ağrı yaşamadım ama ben ve kullanan arkadaşlarımın hiç biri hawkdan memnun olmadı.
Zio’ya baktım şimdi 8k civarı falan baya aşıyor bu beni maalesef

Rosita

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,334
İsim
Musa
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik
Zio’ya baktım şimdi 8k civarı falan baya aşıyor bu beni maalesef
zio da kullandım 6 ay sonra çökmeler olmaya başladı. ama arkadaşın dediği gibi malzeme çok büyükse hawk koltuğun oturduğunda yanları rahatsız edebiliyor beni rahatsız etmedi. o fiyat farkına değmez

Ghoul

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
520
İsim
Kemalhan Altay
2 senedir kullaniyorum 2.9k ya almistim gene alacak olsam hawk alirim firmada cok ilgili. İndirimde iken alinir bence cok rahat

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
bu model hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar nasıldır?
img_6490-png.615129

.

Ekler

• IMG_6490.png
    IMG_6490.png
    778.8 KB · Hit: 65

Owlore

80+
Herkese selam, yaklaşık 2/3 haftadır Gaming koltuk ve ofis koltuğu araştırması yapıyorum bütçemi biraz yükselttim 4.500/4.700 gibi bütçem var, bu fiyata alabileceğim en rahat koltuk sizce ofis koltuğu mu yoksa Gaming koltuk olarak Hawk Fab serisi mi? Ya da önerebileceğiniz başka model var mı? Çünkü hawk alanlar genelde süngeri eziliyor rahat değil, çok ses çıkartıyor gibi şikayetlerde bulunuyorlar şimdiden teşekkür ederim.
Fab v5 kullanıyorum, önermem

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Hawk kullanıyorum 2 ay önce 5.4k'ya aldım. Sağ mekanizmada fazla gıcırtı var bugün desteğe yazdım bakalım ne olacak. Bu sorunu yaşayan çok varmış başka bir konuda öğrendim.

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
bu model hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar nasıldır?
img_6490-png.615129

.
Bu koltuğu aldım 2022 şubatta, hala sağlam şekilde duruyor sadece koltuğu arkaya eğince gıcırtı sesi var, şu an bilgisayarımı sattığım için oturmuyorum ama alırsam bi wd-40 ile çözülür diye düşünüyorum.

DoarBM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Berk
Hocam yaklaşık 1 yıldır hawk kullanıyorum görünüş ve rahatlık olarak okey bir koltuk benim aldığım zamanki fiyatı da gayet uygundu, ama ofis koltukları çok daha rahat oluyor çalıştığım ofiste fileli bir koltuğum var çok daha rahat.

Hestla

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Bilgehan
Hocam yaklaşık 1 yıldır hawk kullanıyorum görünüş ve rahatlık olarak okey bir koltuk benim aldığım zamanki fiyatı da gayet uygundu, ama ofis koltukları çok daha rahat oluyor çalıştığım ofiste fileli bir koltuğum var çok daha rahat.
Hocam aklım ofis sandalyesine kaydı diyebilirim fakat modelleri pek bilmiyorum seduna thunder pro fab var gözüme çarpan

Top Bottom