Neler Yeni

Hawk Fab v4 aldım kargo rezalet geldi?

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Furkan Görür
Kargo bu halde geldi. İade etmek istesem tekrar kutulayacak kartonum yok bir umutla kuruluma devam ettim.
1735301136129.png

1735301252220.png

1 parça kırık geldi hawka mail attım böyle bi durum yaşayan oldu mu? amazondan aldım satıcı hawk

bu parçayı değişim falan yaparlar mı? hawk firmasından destek alan var mı aranızda?
1735301181872.png

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Kargo bu halde geldi. İade etmek istesem tekrar kutulayacak kartonum yok bir umutla kuruluma devam ettim.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
1 parça kırık geldi hawka mail attım böyle bi durum yaşayan oldu mu? amazondan aldım satıcı hawk

bu parçayı değişim falan yaparlar mı? hawk firmasından destek alan var mı aranızda?
Alıntıyı görüntüle
böyle bir kargoyu neden teslim aldın ki hasarlı diye rapor tutup iade etseydin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Yasin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
kargonun hasarlı geldiği belli teslim aldığın için şuan tamamen hawk'ın insiyatifine bağlısın. umarım kırık parçayı temin ederler.
ben 3 yıl önce hawk future serisi satın almıştım kocaman bir kutu ile gelmişti ve ups kargo getirmişti bir süre kullandıktan sonra arka mekanizmayı kırmıştım hawk ile iletişime geçip durumu bildirdim hatalı olmama rağmen hawk'ın kendi teknik ekibi evime gelip tamir etmeye calıstılar burada yapamayınca atölyeye goturup düzeltip tekrar geri getirmişlerdi.
mağdur edeceklerini zannetmiyorum yani hawka durumu bildir mutlaka

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Volkan
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
kolay gelsinde içinden geçmişler yeniden paketlemişler orijinal kutusu da bu değil

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

umtb

80+
Bunu yapan bilmemne evladının burnundan fitil fitil gelsin inşallah bu nedir

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Turuncu Keskin
Bu ürünün orijinal kutusu bile değil ki, alırken bu hasarı görüp neden teslim aldın? Bana getirdikleri zaman kutunun üstünde çizik dahi yoktu

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Furkan Görür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kolay gelsinde içinden geçmişler yeniden paketlemişler orijinal kutusu da bu değil
hadi ya :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu ürünün orijinal kutusu bile değil ki, alırken bunu görüp neden teslim aldın? Bana getirdikleri zaman kutunun üstünde çizik dahi yoktu
ayagım kırık fizik tedavi görüyorum kargoyu alacak bir vaziyette değilim o yüzden kapıdan annem teslim aldı. Ben sonradan gördüm

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,869
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Turuncu Keskin
hadi ya :(

ayagım kırık fizik tedavi görüyorum kargoyu alacak bir vaziyette değilim o yüzden kapıdan annem teslim aldı. Ben sonradan gördüm
Yüksek ihtimal Amazon üzerinden aldın, iletişime geçip durumu izah et. Belki yardımcı olurlar

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Furkan Görür
Yüksek ihtimal Amazon üzerinden aldın, iletişime geçip durumu izah et. Belki yardımcı olurlar
amazona ulaştım. Firmaya ulaşıp sıfır bir kutu ve kırık parça değişimi için bildirimde bulundular. Hawk onaylarsa bana sıfır bir kutu ve kırık parçanın yenisi gelecek. Sıfır kutu istememin sebebi ileride servise gönderirsem elimde karton kutu yok veyahut ürünü satarsam kutu yok.

tembihlemen gerekliydi hasarlı kargo teslim alınmaz diye
kargonun bu kadar büyük geleceğini bilsem

Top Bottom