HDD yeterli mi alınır mı?

Tablet123

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,175
Ek depolama almak istiyorum genelde hep SSD alırım ama fiyatlar fena uçmuş HDD çok uygun kalmış sizce HDD alınır mı alınırsa hangisi alınır minimum 2TB olacak şekilde?

bende birkaç ay önce 1tb hdd aldım sorunsuz şekilde kullanıyorum 2. elde fiyatları da çok uygun. alacaksan wd blue marka alabilirsin sağlık testinede dikkat et alırken. ayrıca üretim yılı da ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur

Ek depolama almak istiyorum genelde hep SSD alırım ama fiyatlar fena uçmuş HDD çok uygun kalmış sizce HDD alınır mı alınırsa hangisi alınır minimum 2TB olacak şekilde?
Hikaye oyunu ve arşiv tarzı işler içinde alınabilir ama iş için alacaksan önermem bilgine

bende birkaç ay önce 1tb hdd aldım sorunsuz şekilde kullanıyorum 2. elde fiyatları da çok uygun. alacaksan wd blue marka alabilirsin sağlık testinede dikkat et alırken. ayrıca üretim yılı da ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur
Sıfır düşünüyorum sorun çıkarmasın diye 2. El eskiden almıştım elimde patlamıştı.

bu test ve üretim yılından başka bir şeyden anlaşılırmı reis yoksa ikisi yeterlimi almak için hdd

testlerini vs yaptırmışmıydınız sağlık durumu nasıldı?
Bir sorunu yoktu kullanmaya başlayıp oyunları topluca atayım dedim başka diskten buna kopyalama başlatıp bir süre bilgisayarı yalnız bıraktım döndüğümde kopyalama yarıda durmuştu sonra bir baktım sistem de tıkladığım şeyleri açmıyor Windows çöktü sanıp sistemi yeniden başlattım ve bir daha boot olmadı…

Bir sorunu yoktu kullanmaya başlayıp oyunları topluca atayım dedim başka diskten buna kopyalama başlatıp bir süre bilgisayarı yalnız bıraktım döndüğümde kopyalama yarıda durmuştu sonra bir baktım sistem de tıkladığım şeyleri açmıyor Windows çöktü sanıp sistemi yeniden başlattım ve bir daha boot olmadı…
hocam sağlık testi%100 ise badsector yoksa ve 2019dan eski değilse üretimi bu dediklerinizin olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle aldığınız üründe söylediğim hatalardan en az birine sahipti

hocam sağlık testi%100 ise badsector yoksa ve 2019dan eski değilse üretimi bu dediklerinizin olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle aldığınız üründe söylediğim hatalardan en az birine sahipti
Üretimi eski olabilir çöpe attığım için bakamam artık ama kalan konularda sorun yoktu.

bende samsungun eski bir hdd si var laptop cıkması 8 senelik var rahat. içinde rdr, batmann, efootball, fifa , wwe2k ve spiderman var çatır çatır oynuyorum. sadece sistem yeni açıldığında oyunların acılma süresi bir tık geç oluyor o kadar. sorunuzun cevabı oyunlar içinse hdd alınır gayet güzel iş yapar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,267
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri