Hikaye oyunu ve arşiv tarzı işler içinde alınabilir ama iş için alacaksan önermem bilgineEk depolama almak istiyorum genelde hep SSD alırım ama fiyatlar fena uçmuş HDD çok uygun kalmış sizce HDD alınır mı alınırsa hangisi alınır minimum 2TB olacak şekilde?
Sıfır düşünüyorum sorun çıkarmasın diye 2. El eskiden almıştım elimde patlamıştı.bende birkaç ay önce 1tb hdd aldım sorunsuz şekilde kullanıyorum 2. elde fiyatları da çok uygun. alacaksan wd blue marka alabilirsin sağlık testinede dikkat et alırken. ayrıca üretim yılı da ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur
testlerini vs yaptırmışmıydınız sağlık durumu nasıldı?Sıfır düşünüyorum sorun çıkarmasın diye 2. El eskiden almıştım elimde patlamıştı.
bu test ve üretim yılından başka bir şeyden anlaşılırmı reis yoksa ikisi yeterlimi almak için hddbende birkaç ay önce 1tb hdd aldım sorunsuz şekilde kullanıyorum 2. elde fiyatları da çok uygun. alacaksan wd blue marka alabilirsin sağlık testinede dikkat et alırken. ayrıca üretim yılı da ne kadar yeni olursa o kadar iyi olur
bu test ve üretim yılından başka bir şeyden anlaşılırmı reis yoksa ikisi yeterlimi almak için hdd
Bir sorunu yoktu kullanmaya başlayıp oyunları topluca atayım dedim başka diskten buna kopyalama başlatıp bir süre bilgisayarı yalnız bıraktım döndüğümde kopyalama yarıda durmuştu sonra bir baktım sistem de tıkladığım şeyleri açmıyor Windows çöktü sanıp sistemi yeniden başlattım ve bir daha boot olmadı…testlerini vs yaptırmışmıydınız sağlık durumu nasıldı?
hocam sağlık testi%100 ise badsector yoksa ve 2019dan eski değilse üretimi bu dediklerinizin olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle aldığınız üründe söylediğim hatalardan en az birine sahiptiBir sorunu yoktu kullanmaya başlayıp oyunları topluca atayım dedim başka diskten buna kopyalama başlatıp bir süre bilgisayarı yalnız bıraktım döndüğümde kopyalama yarıda durmuştu sonra bir baktım sistem de tıkladığım şeyleri açmıyor Windows çöktü sanıp sistemi yeniden başlattım ve bir daha boot olmadı…
Üretimi eski olabilir çöpe attığım için bakamam artık ama kalan konularda sorun yoktu.hocam sağlık testi%100 ise badsector yoksa ve 2019dan eski değilse üretimi bu dediklerinizin olacağını sanmıyorum büyük ihtimalle aldığınız üründe söylediğim hatalardan en az birine sahipti