Hem oyun oynayıp hem grafik tasarım yapılabilir yüksek HZ monitör önerisi (OLED)

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
60000
Merhabalar ben grafik tasarım işiyle uğraşıyorum aynı zamanda fps oyunları ve AAA oyunlar oynuyorum. Sağlam ''OLED'' görüntü ve renkleri net şekilde alabileceğim (teknik terimlerinden pek anlamıyorum) bir monitör arıyorum öneride bulunur musunuz? Yüksek HZ ve OLED olması önemli.

Samsung ogrenci indirimleri devam ediyor ise , samsung oled g6 almani tavsiye ederim

açıkcası samsung almayı düşünmüyorum ASUS ROG Swift PG27AQDP 26.5 hakkında ne düşünüyorsunuz?
ikiside cok iyi monitor. Asus olan WOLED ve Samsung ise QD OLED . ikisininde kendince artilari ve eksileri var. Kafan hangisine yatiyor ise simdiden hayirli olsun. Rtings e gore zaten aralarinda fark yok kalite olarak. sadece Woled ve QD oled farkini hissedebilirsin , o kadar

ikiside cok iyi monitor. Asus olan WOLED ve Samsung ise QD OLED . ikisininde kendince artilari ve eksileri var. Kafan hangisine yatiyor ise simdiden hayirli olsun. Rtings e gore zaten aralarinda fark yok kalite olarak. sadece Woled ve QD oled farkini hissedebilirsin , o kadar
Woled ve QD Oled'in tam olarak farkı nedir

Woled ve QD Oled'in tam olarak farkı nedir
QD-OLED, renk doygunluğu ve yenileme hızında daha iyi performans sunarken; WOLED daha yüksek parlaklık seviyelerine ulaşabilir ve renk tonlarında daha doğal bir görünüm sağlar. Farki hissetmen imkansiz bu arada yenileme hizindaki.

Geri