Titanfal2çok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
Disco Elysium , Alan Wake Serisiçok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
Herkeze öneriyorum metro serisi 3 oyunluk bir seri aşırı güzel etkisinden 1 ay cikamazsinçok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
Alien Isolation, 5 6 defa bitirdim hala sıkılmadan bitiririmçok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
ghost of tsushimaçok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
bakacağım hocamTitanfal2
alan wakeyide en kisa zamanda oynayacagim ama disvo elsyiumu tam bilmiyorum ama yinede listeme yazarimDisco Elysium , Alan Wake Serisi
elden ring oynadim god if warin eski oyunlari ge 2018 bitti bi tek raganrok varÖneriler belli zaten
Rdr2
God Of War serileri
Elden ring
Ben pek bilinmedik bir oyun önereyim biraz daha kisa hikayesi The Bayb İn Yellow
valla ilk defa duydum bakarimOynamadıysanız wukong mükemmel bir oyun olmuş en azından benim açımdan. Epicde güzel fiyatlara satılıyor.
sagolasin hocam listeye aldim bi kac oyunudyinglight 1-2
untildawn
resident evil serisi
outlast
silent hill2 remake
evil within 1-2
uncharted
the last of us 1-2
aktif olarak oynuyorum hocamghost of tsushima
Hocam Disco Elysium biraz ağır oyundur hikaye anlamda gerçekten vakit ayırmanız gerekiyor ama çok keyifli ve keşke baştan oynasam diyeceğiniz bir oyun olur severseniz.bakacağım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
alan wakeyide en kisa zamanda oynayacagim ama disvo elsyiumu tam bilmiyorum ama yinede listeme yazarim
elden ring oynadim god if warin eski oyunlari ge 2018 bitti bi tek raganrok var
valla ilk defa duydum bakarim
sagolasin hocam listeye aldim bi kac oyunu
aktif olarak oynuyorum hocam