Hikayeli oyun önerecek olan varmı

Berat4123

80+
Reaksiyon skoru
43
çok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi

çok bilindik oyunlarda olabilir arkadaşlar sıkılmayacağım güzel hikeyeli orta veya uzun süren oyun istiyorum soulsda önerebilirsiniz elden ring gibi
Disco Elysium , Alan Wake Serisi

Öneriler belli zaten
Rdr2
God Of War serileri
Elden ring

Ben pek bilinmedik bir oyun önereyim biraz daha kisa hikayesi The Bayb İn Yellow

Herkeze öneriyorum metro serisi 3 oyunluk bir seri aşırı güzel etkisinden 1 ay cikamazsin

Oynamadıysanız wukong mükemmel bir oyun olmuş en azından benim açımdan. Epicde güzel fiyatlara satılıyor.

Alien Isolation, 5 6 defa bitirdim hala sıkılmadan bitiririm

dyinglight 1-2
untildawn
resident evil serisi
outlast
silent hill2 remake
evil within 1-2
uncharted
the last of us 1-2

gta 4
rdr 1 - rdr 2
god of war serisi
the last of us part 1 - part 2
far cry 3
resident evil serisi
uncharted serisi
metro serisi
elden ring
ac valhalla
dying light 2
crysis serisi
skyrim
(CALL OF DUTY SERİSİNİ BİLEREK ÖNERMİYORUM ÇÜNKÜ GAMEPLAYİ KISA)

Cyberpunk 2077 Tavsiye Notum 91
Başlarda diyaloglar biraz ağır gelebilir ve hikâyenin içine girmekte zorlanabilirsin ama o ilk adımı attıktan sonra deli manyak bir şehirde tüm caddelere hükmetmek istiyorsun :D

Skyrim V - 95
Bir klasik çok şey söylemeye gerek yok açıkçası, oynanması gereken oyunlardan biri Türkçe çevirileri de var.

Witcher 1-2-3 - 95
1. oyundan başlamak hikâyesel derinlik ve karakterler ile kuracağın bağ açısından çok güzel olur ama grafik ve oynanış son oyuna göre eski kalabilir.
3. oyundan başlamakta da bir sıkıntı yok.

Starfield - 83
Mass Effect ile Skyrim evlenmiş ve çocuklarına Starfield adını koyduklarını farz et :D İşte bu öyle bir oyun.

Assassin's Creed Unity - 88
Fransız Devriminde geçen ihanet ve aşk temalı serinin en iyi 3 oyunundan birisi. Benim listemin 3. sırasında

Asssasin's Creed Origins - 90
Antik Mısır'da geçen intikam temalı çok duygusal bir AC oyunu. Benim listemin 2. sırasında.

Assassin's Creed Black Flag - 93
AC Serisinin bana göre en iyisi. Bir korsanın nefis sürükleyici dramatik bir hikâyesi. Edward Kenway dendi mi akan sular durur.

bakacağım hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Disco Elysium , Alan Wake Serisi
alan wakeyide en kisa zamanda oynayacagim ama disvo elsyiumu tam bilmiyorum ama yinede listeme yazarim

Öneriler belli zaten
Rdr2
God Of War serileri
Elden ring

Ben pek bilinmedik bir oyun önereyim biraz daha kisa hikayesi The Bayb İn Yellow
elden ring oynadim god if warin eski oyunlari ge 2018 bitti bi tek raganrok var

Oynamadıysanız wukong mükemmel bir oyun olmuş en azından benim açımdan. Epicde güzel fiyatlara satılıyor.
valla ilk defa duydum bakarim

dyinglight 1-2
untildawn
resident evil serisi
outlast
silent hill2 remake
evil within 1-2
uncharted
the last of us 1-2
sagolasin hocam listeye aldim bi kac oyunu

ghost of tsushima
aktif olarak oynuyorum hocam

bakacağım hocam

alan wakeyide en kisa zamanda oynayacagim ama disvo elsyiumu tam bilmiyorum ama yinede listeme yazarim

elden ring oynadim god if warin eski oyunlari ge 2018 bitti bi tek raganrok var

valla ilk defa duydum bakarim

sagolasin hocam listeye aldim bi kac oyunu

aktif olarak oynuyorum hocam
Hocam Disco Elysium biraz ağır oyundur hikaye anlamda gerçekten vakit ayırmanız gerekiyor ama çok keyifli ve keşke baştan oynasam diyeceğiniz bir oyun olur severseniz.

Geri