🔥İndirim Huawei Matepad Pro Oled 25.799₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
17,330
A2200KEREM koduna 25.799₺.
%94 ekran gövde oranı ve Oled ekranı ile inanılmaz bir tablet.
Dizi/Film için daha iyisi yok...

Google desteği olmaması baya sıkıntı. Casual biri öyle bir şeyle uğraşmak ister mi bilemedim. Ayrıca ipad tabletlerdeki not uygulamaları bu tablette olmayacak. Not almak veya ders çalışmak için kullanacak kişiyide hayal kırıklığına uğratabilir. İstediği kadar muhteşem ekranı olsun işlevsiz olduktan sonra bir anlamı yok.

Google desteği olmaması baya sıkıntı. Casual biri öyle bir şeyle uğraşmak ister mi bilemedim. Ayrıca ipad tabletlerdeki not uygulamaları bu tablette olmayacak. Not almak veya ders çalışmak için kullanacak kişiyide hayal kırıklığına uğratabilir. İstediği kadar muhteşem ekranı olsun işlevsiz olduktan sonra bir anlamı yok.
Öğrenci/tasarımcı zaten gidip iPad almalı. Bu biraz keyfi bir tablet.
Google sorunu artık çözülüyor.
Nasıl oled monitör keyfi ise bu da öyle.
Yoksa 5 bin liralık honor x9 ile de film izlersin.
Ama buna Blu-ray film indirip izlemenin zevkini alamazsın.
Keyifci adam itemi bu.

Google sorunu çözülüyor denilmiş ama sıkıntılı bazı durumlar var matepad 11.5 kullanıcısıyim gbox ve micro g kurulu tablette bu uygulamalar üzerinden YouTube indirdim ama hangi vidio olursa olsun 10 saniye çalışıyor sonra dönüyor bir daha çalışmıyor mecburen Opera tarayıcı üzerinden YouTube izliyorum alacakların böyle bir sorunla karşılaşabilecegi aklında bulunsun

Öğrenci/tasarımcı zaten gidip iPad almalı. Bu biraz keyfi bir tablet.
Google sorunu artık çözülüyor.
Nasıl oled monitör keyfi ise bu da öyle.
Yoksa 5 bin liralık honor x9 ile de film izlersin.
Ama buna Blu-ray film indirip izlemenin zevkini alamazsın.
Keyifci adam itemi bu.
Tablet almak isteyen ve bu durumları bilmeyen veya bilsede aklına gelmeyen insanlar azınlıkta olmadığı için belirtmek istedim.

Google sorunu çözülüyor denilmiş ama sıkıntılı bazı durumlar var matepad 11.5 kullanıcısıyim gbox ve micro g kurulu tablette bu uygulamalar üzerinden YouTube indirdim ama hangi vidio olursa olsun 10 saniye çalışıyor sonra dönüyor bir daha çalışmıyor mecburen Opera tarayıcı üzerinden YouTube izliyorum alacakların böyle bir sorunla karşılaşabilecegi aklında bulunsun
Bir forumda arkadaş da aynı sorunu yaşamış. Başka hesap girince düzelmiş. Dener misin sana zahmet?

Aynen hocam bende Gbox un oldukça sorunlu olduğuna dair birçok mesaj gördüm.

Nedense hep matepad 11.5'de sorun yaşandığını gördüm.

Google bir şekilde çözülüyor arkadaşlar ama adı üstünde bir şekilde. Huawei marka ürünlerini çok seviyorum ama almam dahada. Google çözülesiye kdr en azından ekran çok iyi kutuda herşeyiyle geliyor mükemmel. Ama youtube bile sıkıntı. Ben herşeyimi tarayacıdan hallederim google kullanmıyorum derseniz belkide daha iyisi yoktur tabi. Ben bir küsür yıldır oldupu gibi samsung s9+ dan devam. Umarım google çözerlerde seçeneklerden biride bu olur

bir an laptop sandım tabletmiş hevesim kursağımda kaldı. şöyle güzel ekranlı type cden şarj olan ucuz laptop pek yok

Bende de Huawei tablet var tüm Google uygulamalarını gbox ile sorunsuz kullanıyorum arkadaşımda da 11.5S var o da sorunsuz kullanıyor. Şuana kadar (8 ay) olan süreçte şu sorunlarla karşılaştım.

- YouTube sorunsuz çalışıyor ama tek sorunu bazen videoyu durdurduğumda kendi kendine hemen tekrar devam ediyor tekrar durdurunca duruyor.

- Çok aşırı nadir de olsa youtubeda bir şey açıkken başka uygulama geçip tekrar videoya geldiğimde video siyah ekran oluyor kapatıp açmak gerekiyor ama aşırı az oluyor bu durum.

- Bir de bazı uygulamalarda bildirim gelmeyebiliyor ilginç şekilde ama çok sık olmuyor bu durum.

Ben şahsen öneririm.

Bende kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamdım microg ile google servislerini kullanabiliyorum kalemi ile not alıyorum bir sıkıntıda yaaşamdım bir samsung tablet kadar stabil değil tabii ki fakat fp olarak diğerlinin üstünde kesinlikle

Bende kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamdım microg ile google servislerini kullanabiliyorum kalemi ile not alıyorum bir sıkıntıda yaaşamdım bir samsung tablet kadar stabil değil tabii ki fakat fp olarak diğerlinin üstünde kesinlikle
boşver hocam oneui 7 ile samsungda o stabillik de kalmadı zaten. s25de şuanlık bi sıkıntı yaşamadım ama tab s9 ultrada bazen sıkıntılar oluyor

Geri