Neler Yeni

HyperX Cloud 3 Alınmalı mı? (ALDIM)

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
Merhabalar şuan 3 senedir V2x kullanıyorum baya memnunum ama yeni kulaklık almayı düşünüyorum max bütçem 3000 TL bu fiyat bandında en iyi Cloud 3 (kablolu) sanırım. 4-5 gündür bu kulaklığı araştırıyorum genel olarak bas yok ses, seviyesi çok düşük, sesler boğuk geliyor, sesler boşluktaymış gibi, pubg de seslerin nerden geldiği anlaşılmıyor, vs vs bunun ile ilgili çok şikayet var bu yüzden kafam karıştı cidden bu kadar sorunlumu bu kulaklık. V2 x den geçeceğim için daha iyi kulaklık arıyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
cloud 2 den geçtim

ses seviyesi gayet iyi
ses kasması zaten c2 den bile iyi tartışmasız
tek şikayetim c2 ye göre kutu içeriği zayıf , kumaş padi olmadığı için terleme yapıyor haricinde memnunum
blackshark v2 de kullanmıştım ses kartlı olan , ondan kaliteli gibi geldi açıkcası c3 > blackshark v2 (7.1) > c2

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
cloud 2 den geçtim

ses seviyesi gayet iyi
tek şikayetim c2 ye göre kutu içeriği zayıf , kumaş padi olmadığı için terleme yapıyor haricinde memnunum
blackshark v2 de kullanmıştım ses kartlı olan , ondan kaliteli gibi geldi açıkcası c3 > blackshark v2 (7.1) > c2
ekolayzer ayarı ile basslar artıyormu. seslerde boğukluk veya sanki boş kutu içinden geliyormuş gibi diyorlar doğrumu bunlar.

Aydn1903

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
Ahmet Aydın
cloud 3 wiereless kullaniyorum gayet iyi hocam herşeyi ile çok üst düzey mikrofon felan zaten tartışmaya kapalı fiyata rakip yok bana göre

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
ekolayzer ayarı ile basslar artıyormu. seslerde boğukluk veya sanki boş kutu içinden geliyormuş gibi diyorlar doğrumu bunlar.
bass ayarı normal haliyle de tatmin edici seviyede , kendi uygulaması ngenuity ile hazır ekolayzır ayarıyla da bass sesleri arttırılabiliyor ama gerek duymadım , hardware youtube kanalından incelemelere ve yorumlara bir bakın o şekilde daha doğru olur

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
bass ayarı normal haliyle de tatmin edici seviyede , kendi uygulaması ngenuity ile hazır ekolayzır ayarıyla da bass sesleri arttırılabiliyor ama gerek duymadım , hardware youtube kanalından incelemelere ve yorumlara bir bakın o şekilde daha doğru olur
youtube incelemelerinde yarısı çok iyi yarısı çok kötü diyor kafam karıştı :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

cloud 2 den geçtim

ses seviyesi gayet iyi
bu arda geçen gün internet kafede cloud 2 denedim ses yalıtımını ve rahatlığını pek beğenmemiştim silah sesleri aşırı çok ayak sesleri az geliyordu.

crawelgs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İbrahim Altınkaya

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
youtube incelemelerinde yarısı çok iyi yarısı çok kötü diyor kafam karıştı :D

bu arda geçen gün internet kafede cloud 2 denedim ses yalıtımını ve rahatlığını pek beğenmemiştim silah sesleri aşırı çok ayak sesleri az geliyordu.
belki yıpranmıştır vs vs. iyi ve dayanıklı olmasa zaten direkt net cafelere alınmazdı , ses kasmada üst seviye bi kulaklık amacı o zaten , yalıtımı da deri padlerle güzel bence ama o da terletiyor

barracuda x

xTURANN

80+ Silver
C2 - C3'te program kullanılmıyor. Yani var da olağanüstü özellikler yok. Kulaklığı alanlar yüklemiyordur bile.
Kumaş pad ve mic'te pop filter yok, tek eksi yanı o. Fakat mic kalitesini, pop filter'a ihtiyaç duymayacak seviyede geliştirmişler.

heraishere

80+ Bronze
Hocam cloud 3 iyi ancak ben kablolarını pek sevmiyorum. İçerisindeki çeviri vs. gerçekten insanın sinirini bozuyor. Yaşadığım bir kaç olumsuzluğu ve sonucunu yazayım bende buna göre karar verebilirsiniz:

Öncelikle kablonun direkt usb olmaması çeviri kullanması benim için büyük bir dezavantajdı. ( Aşırı görüntü kirliliği oluşuyor. ) Daha sonrasında discordda arkadaşlarımla seste iken arada bi dönüştürücüde temassızlık yaşanıyordu ve kabloyu çıkar tak vs. yaparak sorunu çözüyordum. ( aksi halde mikrofon ve hoparlörleri çalışmıyor. ) En sonunda bu sorunlardan illallah ettim ve HS80 Wireless aldım. ikinci elde 3.5k'ya falan Hs80 wireless bulunuyor. Eğer mümkünse hs80 almanızı öneririm. Bütçenizi çok aşıyorsa kablolu olan modeline de göz atabilirsiniz.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
C2 - C3'te program kullanılmıyor. Yani var da olağanüstü özellikler yok. Kulaklığı alanlar yüklemiyordur bile.
Kumaş pad ve mic'te pop filter yok, tek eksi yanı o. Fakat mic kalitesini, pop filter'a ihtiyaç duymayacak seviyede geliştirmişler.
Ses kalitesi olarak v2x den iyi midir?? Kablo karışıklığından bende lanet ediyorum ama yapacak bir şey yok mecbur idare ediyorum.
Hocam cloud 3 iyi ancak ben kablolarını pek sevmiyorum. İçerisindeki çeviri vs. gerçekten insanın sinirini bozuyor. Yaşadığım bir kaç olumsuzluğu ve sonucunu yazayım bende buna göre karar verebilirsiniz:

Öncelikle kablonun direkt usb olmaması çeviri kullanması benim için büyük bir dezavantajdı. ( Aşırı görüntü kirliliği oluşuyor. ) Daha sonrasında discordda arkadaşlarımla seste iken arada bi dönüştürücüde temassızlık yaşanıyordu ve kabloyu çıkar tak vs. yaparak sorunu çözüyordum. ( aksi halde mikrofon ve hoparlörleri çalışmıyor. ) En sonunda bu sorunlardan illallah ettim ve HS80 Wireless aldım. ikinci elde 3.5k'ya falan Hs80 wireless bulunuyor. Eğer mümkünse hs80 almanızı öneririm. Bütçenizi çok aşıyorsa kablolu olan modeline de göz atabilirsiniz.
İkinci el hiç düşünmüyorum ya sıfır alıcam. Wireles düşünüyordum ama bu fiyatlara düzgün bişey yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,015,411
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00