Neler Yeni

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4064₺

Edmond_Dantes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Onur
Cloud 3 milli kulaklığımız oldu :D Siyah olan kırmızıya bin basar bence.

USTUEM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Emir
406tl sandim girdim ruhum fakir

samet5561

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
Samet Sarı
ps5 için alıcamda razer kaira pro ile arasında kaldım hangisi alınır sizce

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Burak
hocam evet güzel fiyat fakat ürün cloud 2 ye göre sesi ses kasması yetersiz ama açık söyliyim mikrofon çok iyi olmuş baya kullandım ürünü tatmin etti o yönden eq ayarı yapsakta pek bir değişim olmuyor ses konusunda o yüzden alacak arkadaş bunları göz önünde bulundurup alsın ürünü.

turkisch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
ERKAN
hocam evet güzel fiyat fakat ürün cloud 2 ye göre sesi ses kasması yetersiz ama açık söyliyim mikrofon çok iyi olmuş baya kullandım ürünü tatmin etti o yönden eq ayarı yapsakta pek bir değişim olmuyor ses konusunda o yüzden alacak arkadaş bunları göz önünde bulundurup alsın ürünü.
Hocam dolby access deneyin bi baz şeklinde ses çok kısık gibiydi ses kasılmıyordu 40 tl karşılığı dolby acces aldım çok başarılı şuan cloud 2 ile aynı gibi

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kerem
Hocam bilginiz alakanız yok insanları sizin gibiler yanlış yönlendiriyor eq ayarı yapmadan full ses kullanıyorum yine tatmin etmiyor eq ayarı yaptım dolby ile %50 üstünü kullanamıyorum ses çok yüksek ve çoğunluk fps oynuyorum çok bilgiliymiş gibi (eq ayarı yapsakta pek bir değişim olmuyor ses konusunda o yüzden alacak arkadaş bunları göz önünde bulundurup alsın ürünü.) hiç sevmediğim insan tipi uğraşmadan etmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz

GPiro

80+ Platinum
Yavan oluyor sesi ilk geldiğinde eq çekin reddit eq yazın çıkar

MoonWalk

80+ Bronze
Hocam bilginiz alakanız yok insanları sizin gibiler yanlış yönlendiriyor eq ayarı yapmadan full ses kullanıyorum yine tatmin etmiyor eq ayarı yaptım dolby ile %50 üstünü kullanamıyorum ses çok yüksek ve çoğunluk fps oynuyorum çok bilgiliymiş gibi (eq ayarı yapsakta pek bir değişim olmuyor ses konusunda o yüzden alacak arkadaş bunları göz önünde bulundurup alsın ürünü.) hiç sevmediğim insan tipi uğraşmadan etmeden insanları yanlış yönlendiriyorsunuz
Dil ve anlatım biraz sert ancak anlatılan doğru, detaylıca düşünmeden cevap veren çok. Arada sırada görünenleri de uygun dille yanıtlamak gerek. Bu yorum özelinde değil, her konuda fikir belirtmeyi zorunlu görenlerin de artık mantık çerçevesinde düşünebilmesi gerekiyor.

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
717
İsim
Burak
Hocam dolby access deneyin bi baz şeklinde ses çok kısık gibiydi ses kasılmıyordu 40 tl karşılığı dolby acces aldım çok başarılı şuan cloud 2 ile aynı gibi
Onuda kullandım hocam anlattığım gibi uzun süre kullandım kablolu kablosuz versiyonu pek bir değişim olmuyor

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Kerem
Dil ve anlatım biraz sert ancak anlatılan doğru, detaylıca düşünmeden cevap veren çok. Arada sırada görünenleri de uygun dille yanıtlamak gerek. Bu yorum özelinde değil, her konuda fikir belirtmeyi zorunlu görenlerin de artık mantık çerçevesinde düşünebilmesi gerekiyor.
Hocam bunlar normal anlamıyor ben alıcağım zamanda böyle biri çıktı sinir ediyor adamı yok şöyle alınmaz yok böyle alınmaz şunu al filan dediler caydırdılar gittim başka kulaklık aldım pişman oldum aldığım kulaklığı sattım sonra cloud 3 aldım stok hali çok yetersiz yabancı forumda dolby eq ayarı gördüm onu bi yaptım kulaklığı %60'da bile kullanmam mümkün değil aşırı fazla ses veriyor.Yani kısaca bilgin yoksa sağdan soldan duyma bilgilerle sesi çok kısık vs demenin anlamı yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,152
Üyeler
171,710
Son üye
yusufkya07
Top Bottom